Évadzáró kajak-kenu versenyt rendeztek Győrben

Szigeti Sándor Fotó: Kajak-Kenu Győr Facebook
2023.10.12. 19:01

Remek időjárás, nagyszerű versenyek, hatszáz adag gulyás, és ugyanennyi résztvevő – kiváló hangulatú regionális évadzárót rendezett a Graboplast Győri VSE.

Szülők és gyerekek, versenyzők, kajakos és kenus családok gyűltek össze a hétvégi regionális évadzáró kajak-kenu versenyre Győrben, amellyel hagyományosan a nyári szezont zárják le. A házigazdákon kívül Mosonmagyaróvárról, Kimléről, Győrzámolyról, Sukoróról és Tatáról is érkeztek vendégek, így összesen hatszáz fő ragadott lapátot a Győri Vízitelepen.

A 18 év alattiaknak szóló 2000 méteres verseny mellett rendeztek esélykiegyenlítő hendikepp futamot, valamint izgalmas családi és testvérfutamokat is. Ez utóbbiakra új rekordot jelentő 40 hajóval neveztek, így végül három döntőben dőlt el az érmek sorsa. Népszerű volt a szülők sárkányhajó versenye is, ahol ezúttal négy egység is megmérettette magát.

A nap során nem maradtak kiadós és finom étel nélkül a résztvevők, a kenus szülők hatszáz adag kiváló gulyást főztek a bográcsokban.

Az évadzáró verseny után október közepétől korosztályonként folyamatosan megkezdődnek a benti edzések, majd az őszi szünet után, november 6-ától elindul a téli felkészülés időszaka a Graboplast Győri VSE-nél.

Kapcsolódó témák: #évadzáró | #Graboplast Győri VSE | #Győr | #kajak-kenu |