Mi az ideális esküvői helyszín?
A Győri Édesben két egész különböző helyszínt mutatunk be. Az Ugo birtok és a Révész Étterem jó választás a házasulandóknak. Hogy miért? Az adásból kiderül!
A Győri Édesben két egész különböző helyszínt mutatunk be. Az Ugo birtok és a Révész Étterem jó választás a házasulandóknak. Hogy miért? Az adásból kiderül!
A Győri Édes vendége Takácsné Simon Niki esküvőszervező volt, aki lépésről lépésre ad hasznos tanácsokat egy esküvő megszervezéséhez.
„A nyárnak ezt a napját vártuk a legjobban, hogy összekössük életünket és szeretteinkkel, családunkkal" - írta a Győri Audi ETO KC kiváló kézilabdázója.
Tavaly 3.027 baba született Győrben, a nevük kiválasztásában gyakran igen kreatívak voltak a szülők. Az elmúlt év győri anyakönyvi statisztikáiról Kissné Pápai Andreával, a hivatal vezetőjével beszélgettünk.
Esküvőszervezőt fogadni ma már nem luxus, inkább óriási segítség lehet a párnak. Miért is alkalmazzunk „egy idegent” hogy megszervezze életünk legszebb napját – kérdeztük Nimsz Zsuzsannát, kollégánkat, aki a média világa mellett esküvőszervezéssel is foglalkozik, hogy maradandó élményekkel gazdagíthassa a párokat.
Rajzpályázatot hirdet 3-12 éves gyerekeknek a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) a decemberben nyíló Magyar Menyasszony című nagyszabású kiállításhoz kapcsolódóan; a pályaművek beadási határideje február 7-e - tájékoztatta az MNM az MTI-t szerdán.
28. alkalommal várják a házasulandó párokat ezen a hétvégén a Zichy-palotában. Az Esküvő Kiállítás sokat változott az évek alatt, mind a helyszínen lévő szolgáltatások, mind pedig a felmerülő igények tekintetében.
A gyirmóti Achilles Park legjobb időszaka persze, hogy a nyár. A szabadidő park ideális kikapcsolódást nyújt családok és baráti társaságok számára is, s jó ideje már közkedvelt esküvői helyszín is. A násznépnek még az idei forróság sem szegte kedvét, pedig ők még nem is tudták, hogy hamarosan születésnapot ünnepel a park.
Augusztus első hétvégéje közeleg, ez pedig azt is jelenti, hogy a maximumon dübörög az esküvő szezon.
Vendégünk, Kovacsics Koksza István mesélt nekünk az élelmiszerárak változásáról és a vendéglátás jelenlegi helyzetéről.