Hirdetés

Új divatot teremthet a szülinapos Achilles Park

Fotó: Achilles Park Facebook
Győr+
2022.08.09. 20:53
Hirdetés

A gyirmóti Achilles Park legjobb időszaka persze, hogy a nyár. A szabadidő park ideális kikapcsolódást nyújt családok és baráti társaságok számára is, s jó ideje már közkedvelt esküvői helyszín is. A násznépnek még az idei forróság sem szegte kedvét, pedig ők még nem is tudták, hogy hamarosan születésnapot ünnepel a park.

Hirdetés

Huszonnégy évvel ezelőtt, 1998-ban nyitotta meg kapuit az Achilles Park, amelyet Dimitriu Ádám álmodott meg. Az álom azóta is tart, a szabadidő park folyamatosan fejlődik, a szolgáltatások sokszínűsége egyre csak bővül. Ideális kikapcsolódást nyújt családoknak, baráti társaságoknak, pároknak, egyedülállóknak és persze céges rendezvényekre is lehetőség van.

Az esküvők tekintetében is egyre népszerűbb, aki szeretné itt tölteni élete legszebb napját szerettei, barátai körében, annak bizony jó előre egyeztetnie kell: a szabad időpontokat pillanatok alatt lefoglalják. Festői környezet, kiváló konyha, barátságos személyzet és soha el nem múló mosolyok várják a házasulandókat és a vendégsereget is.

Érthető, hogy különösen tavasszal és nyáron közkedvelt esküvő helyszín az Achilles Park, az erdő és a víz közelsége még a legnagyobb kánikulában is hoz egy kis enyhülést. Legalábbis eddig úgy volt, hogy ennyivel beérték az IGEN kimondása előtt… Azonban nemrég olyan esett, amit még a huszonnégy éves Achilles Park és tulajdonosa, Dimitriu Ádám sem látott…

Történt ugyanis, hogy talán a nyár legmelegebb hétvégéje köszöntött be, s bizony az esküvő előtti készülődésben, a nagy izgalomban rendesen izzadt a násznép. Viszont a csapatot nem olyan fából faragták, hogy némi nyakkendő és fehér ing megálljt parancsoljon nekik, így egyszer csak hatalmas csobbanásra figyelt fel mindenki: Balázs és barátai máris nyakig merültek a hűs vízben. Volt ám nevetés, mert mint kiderült a pantallókat azért megkímélték az merüléstől, s színes fürdőnadrágokban szelték a habokat. Bohóckodásból nem volt hiány, s remek fényképek is születtek.

Sőt, az is valószínű, hogy új dress code született az Achilles Parki esküvőkre, amelynek a legtalálóbb neve mi is lehetne, mint a Beach Tie?!

Egyébként a srácok megszáradtak, a hangulat és a levegő továbbra is forró maradt, és hogy az ifjú párnak és násznépnek nem csak az életre szóló IGEN miatt lett emlékezetes az esküvő, az egyszer biztos…

(X)

Kapcsolódó témák: #esküvő | #kánikula | #nyár | #szabadidő |
Hirdetés