Esküvő Kiállítás: Hogy a nagy nap tényleg a legszebb legyen

Fotó: Ács Tamás
Bajzát Zsuzsanna
2022.10.02. 09:01

28. alkalommal várják a házasulandó párokat ezen a hétvégén a Zichy-palotában. Az Esküvő Kiállítás sokat változott az évek alatt, mind a helyszínen lévő szolgáltatások, mind pedig a felmerülő igények tekintetében.

Hirdetés

“Azt tapasztaljuk, hogy a párok először az interneten keresgélek, de még mindig fontos hogy  személyesen is a szolgáltatók szemébe nézzenek, hiszen ez mégis életük egyik legszebb napja lesz, ez egy bizalmi dolog” -fogalmazott Marton László, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója. A vezető kiemelte, a jövőben nem csak ezen a két napon, hanem egész évben fordulhatnak hozzájuk a jegyespárok, hiszen  az általuk ajánlott minőségi szolgáltatók listája elérhető lesz majd a mufegyor.hu oldalon.

,,Fontosnak tartjuk, hogy minden segítséget megadjunk a pároknak, őszintén hiszem hogy a keresgélés a jövőben a mi felületünkön kezdődik majd” – tette hozzá.

A helyszínen szinte minden, az esküvővel kapcsolatos szolgáltatással találkozhatnak az érdeklődők. Természetesen mint mindig, most is a ruha az egyik legfontosabb és leglátványosabb része a nagy napnak, ám ez már nem csak a menyasszonyok kiváltsága. A vőlegények is egyre igényesebbek, és válogatósabbak az esküvői öltönyök terén, ehhez pedig a szolgáltatók is remekül alkalmazkodtak. Mint megtudtuk, az utóbbi évekhez hasonlóan várhatóan jövőre is a kék és a barna szín dominál majd a legtöbb vőlegénynél.

Jegygyűrűből, és karikagyűrűből is széles a kínálat, több vállalkozó is kitelepült az idei Esküvő Kiállításra különleges ékszereivel. Az inspirációra vágyó párok megismerkedhetnek a legmodernebb lagzi elemekkel is, videós és fotós szakemberek hozták el referenciáikat, de akár egy nem mindennapi tükrös szelfi gépet is kipróbálhatnak a helyszínre érkezők. Ma már minden valamire való ceremónia elengedhetetlen kelléke a különleges dekoráció. A csillogó ledfüggöny, és a termésekkel díszített asztali futó is trendi lesz a következő szezonban.

Sok vendégnek okoz fejtörést, hogy ki vigyázzon a gyerekekre, amíg ők önfeledten szórakoznak az esküvőn. Már erre is kínálnak megoldást, hiszen akár saját animátorunk is lehet a nagy napon, aki egy gyereksarok kialakításával, játékokkal, barkácsolási lehetőséggel foglalja le a kicsiket az este folyamán.

A két napon át tartó programon idén is sok érdeklődőre számítanak a szervezők, a 28. Esküvő Kiállítás szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között várja az érdeklődőket a Zichy-palotában.

Galéria: Ács Tamás

TV-s szerkesztő: Bajzát Zsuzsanna, Németh Boglárka

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #esküvő | #esküvő kiállítás | #Győr+ TV | #híradó |