Címke: esküvő
Hirdetés
Győr+ 2024.02.04.

Házasodnak a bécsiek!

Bécsben a pandémia után ismét emelkedik az esküvők száma, tavaly mintegy 6 ezer pár mondta ki a boldogító igent.

Győr+ 2023.10.07.

Mondj igent! Szerelmesek ünnepe a Zichy-palotában

Tematikus kiállításon vonulnak fel ezen a hétvégén az esküvőhöz kapcsolódó szolgáltatók a Zichy-palotában. A Győri Művészeti és Fesztiválközpont 29. alkalommal szervezi meg a szerelmesek egyik legfontosabb ünnepét, hiszen a nagy napra mindennek tökéletesnek kell lennie!

Bajzát Zsuzsi 2023.10.04.

Fókuszban az esküvőszervezés

29. alkalommal várják a házasuladó párokat október 7-én és 8-án a Zichy-palotába. A hagyományos esküvői kiállításon nem csak a klasszikus szolgáltatókkal, hanem évről évre új kínálattal is készülnek a szervezők.

Kovacsics „Koksza” István séf 2023.07.24.

Esküvői zserbóvariációk

Dübörög az esküvőszezon. Vannak párok, akik cukrászdából, cukrászoktól rendelik az aprósüteményt, de sok háznál még él a hagyomány, hogy a család asszonyai sütik meg az édes és sós süteményeket. A mézes zserbót mindenki ismeri, de mindenki máshogy készíti.

Mihályi Orsi 2023.07.17.

Győri Édes – Minden az esküvőről!

Nimsz Zsuzsi mesélt arról, mi a különbség az anyakönyvvezető és a szertartásvezető között. Elmesélte Ő hogyan csinálja, mit szeret benne és miért érzi ezt második hivatásának, természetesen a rádiózás mellett. A Győri Édesben dr. Dobrossy Ágota is szeretettel vallott saját esküvőjéről.

Mihályi Orsi 2023.07.17.

Mi az ideális esküvői helyszín?

A Győri Édesben két egész különböző helyszínt mutatunk be. Az Ugo birtok és a Révész Étterem jó választás a házasulandóknak. Hogy miért? Az adásból kiderül!

Győr+ 2023.07.02.

Férjhez ment az ETO ásza, Schatzl Nadine

„A nyárnak ezt a napját vártuk a legjobban, hogy összekössük életünket és szeretteinkkel, családunkkal" - írta a Győri Audi ETO KC kiváló kézilabdázója.

Földvári Gabriella 2023.02.06.

Életke és Ében nevű babák is születtek Győrben

Tavaly 3.027 baba született Győrben, a nevük kiválasztásában gyakran igen kreatívak voltak a szülők. Az elmúlt év győri anyakönyvi statisztikáiról Kissné Pápai Andreával, a hivatal vezetőjével beszélgettünk.

Hirdetés