Címke: esküvő
Hirdetés
hirdetés
Győr+ 2022.08.09.

Új divatot teremthet a szülinapos Achilles Park

A gyirmóti Achilles Park legjobb időszaka persze, hogy a nyár. A szabadidő park ideális kikapcsolódást nyújt családok és baráti társaságok számára is, s jó ideje már közkedvelt esküvői helyszín is. A násznépnek még az idei forróság sem szegte kedvét, pedig ők még nem is tudták, hogy hamarosan születésnapot ünnepel a park.

Győr+ 2022.08.04.

Dübörög az esküvő szezon

Augusztus első hétvégéje közeleg, ez pedig azt is jelenti, hogy a maximumon dübörög az esküvő szezon.

Mics Flóra 2022.07.21.

Az esküvői menün is lehet spórolni

Vendégünk, Kovacsics Koksza István mesélt nekünk az élelmiszerárak változásáról és a vendéglátás jelenlegi helyzetéről.

Győr+ 2022.07.13.

Esküvők nyara a kézis lányoknál

A Győri Audi ETO KC csapatában több játékos is férjhez ment a nyáron. Az elmúlt hónap során Lukács Viktória és Faluvégi Dorottya mellett Silje Solberg is örök hűséget fogadott párjának.

Földvári Gabriella 2022.05.16.

Esküvőre ajánljuk

A menyasszonyi ruhák általában a földig érnek, ez a szabály azonban már nem érvényes. Idén a legújabb divat szerint választhatunk a koktél- és nyári ruha fazonok közül is, melyek könnyedebb, kényelmesebb viseletet jelentenek a hagyományos, akár abroncsos szoknyás változatoknál.

Ficsór Dávid 2021.10.16.

Szokatlan időben, de a megszokott népszerűséggel dübörög az Esküvői Kiállítás

2021-ben már 27. alkalommal szervezi meg a Győri Művészeti és Fesztiválközpont az Esküvői Kiállítást a házasulók számára, bemutatva az aktuális esküvői trendeket és az esküvői szolgáltatások széles körét. A kiállításnak az elmúlt évekhez hasonlóan a győri Zichy-palota ad otthont. Szombaton rengeteg érdeklődő látogatott el a rendezvényre, ami vasárnap délelőtt 10-től ismét megnyitja kapuit egészen 17 óráig.

Földvári Gabriella 2021.10.04.

Esküvői Kiállítás

A Zichy-palotában idén ősszel is megrendezik az Esküvői kiállítást, ezúttal október 16-án és 17-én.

Ihász Nóra 2021.07.19.

Titokban ment férjhez Gwen Stefani

Ahogy ismét felpörgött az esküvőszezon, úgy a sztáresküvők hírei is egyre nagyobb szárnyra kapnak. Sok híres szerelmespár választja a titkos menyegzőt, hogy a nagyvilág zajától mentesen köthessék egybe életüket. Így tett Gwen Stefani és Blake Shelton is, akik mindketten énekhangjukról ismertek.

Hirdetés