Címke: ergométer
Hirdetés
Csollán Tamara 2023.02.28.

Sikeresen szerepelt a SZE a győri rendezésű egyetemi ergométeres bajnokságon

Győr adott otthont a Magyar Egyetemi–Főiskolai Evezős Ergométeres Országos Bajnokságnak, amelyen a Széchenyi István Egyetem 135 sportolóval vett részt, és tíz érmet – köztük három aranyat, négy ezüstöt és három bronzot – szerzett. Az intézmény nemzetközi csapattal mérette meg magát, hiszen a széchenyis hallgatók és oktatók nyolc nemzetet képviseltek.

Ficsór Dávid 2023.02.25.

Az evezősök krémje Győrben versenyez a hétvégén

A Magyar Evezős Szövetség, a Győri Atlétikai Club, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség, valamint a Magyar Diáksport Szövetség 33. alkalommal rendezi meg a Magyar Evezős Ergométeres Nyílt Országos Bajnokságot, az Egyetemi, Evezős Ergométeres Országos Bajnokságot és ehhez kapcsolódva az Evezős Ergométer MEFOB-ot és az Evezős Ergométeres Diákolimpiát.

Zombai-Kovács Ákos 2023.01.31.

Fogyatékossággal élők ergométereztek

Már 14. alkalommal rendeztek ergométeres versenyt Győrben, fogyatékossággal élő gyerekek, fiatalok és felnőttek részére. A Méhecske Alapítvány évekkel ezelőtt szinte a semmiből indította el kezdeményezését, melynek célja felhívni a figyelmet arra, hogy a sérültséggel élők ugyanolyan értékes tagjai a társadalomnak, mint a teljesen épek. Ezúttal közel 100-an sportoltak közösen az Olimpiai Sportparkban, ahol utánpótlás versenyzők és támogatók részvételével, VIP futamot is rendeztek. A rendezvényt Kara Ákos országgyűlési képviselő és Radnóti Ákos alpolgármester nyitották meg.

Győr+ 2022.04.04.

Ergométer: együtt versenyeztek az SZE oktatói és hallgatói

Kilenc hazai intézmény közül a győri Széchenyi István Egyetem zárt az élen a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség idei ergométeres országos bajnokságán. A győriek valamennyi kategóriában, a profik és az amatőrök között is bravúrosan szerepeltek. A siker értékét növeli, hogy nemzetközi hallgatók, valamint a Testnevelési és Sportközpont munkatársai is részt vettek a megméretésen.

Szigeti Sándor 2022.02.18.

Ergométeres OB-t rendeznek Mosonmagyaróváron

Most hétvégén Mosonmagyaróváron rendezik meg a 32. Magyar Evezős Ergométeres Országos Bajnokságot. A GYAC evezős szakosztálya népes delegációval képviselteti magát a rangos viadalon.

Győr+ Rádió 2021.12.06.

Megcsináltuk: sikeres volt a rekordkísérlet!

Rekordkísérletre hívta Győr városa és a Győri Atlétikai Club a mozogni vágyókat. Győr 750 éves királyi várossá válásának alkalmából 750 métert kellett evezni ergométeren az Olimpiai Sportparkban, ahol nem a teljesítmény, hanem a részvétel számított.

Hirdetés