Címke: élményfürdő
Hirdetés
hirdetés
Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2023.10.28.

Pezsdítő eufória japán miliőben

Újabb világverseny fordulójának szolgál otthonául Győr, ezúttal a RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A modern komplexum japán stílusú szaunavilágában mérik össze tudásukat ezen a hétvégén a nemzetközi sorozat, a Sauna Herbal Cup hazai versenyzői. Az idei „szeánszra” 17 magyar induló nevezett, hogy különleges technikáikkal kápráztassák el a zsűrit és a fürdővendégeket. A résztvevők között van a házigazdák mestere Bandi Adrienn is.

hirdetés
Győr+ 2023.10.18.

Ilyen különleges szaunaélményben ritkán lehet részünk!

Újabb neves nemzetközi verseny hazai döntőjének ad otthon Győr, illetve a Rába Quelle Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A Sauna Herbal Cup fináléját október 27-29 között rendezik, a szaunamesterek versenyprogramjain pedig a külsős vendégek is részt vehetnek.

hirdetés
Győr+ 2023.10.11.

Győr ad otthont az egyik legrangosabb szaunaverseny hazai döntőjének

Az ország legjobb szaunamesterei október utolsó hétvégéjén Győrben mérik össze tudásukat, a győztes itt kvalifikálja magát a nemzetközi verseny prágai világdöntőjébe. A versenyzők olyan különleges technikákat alkalmaznak, amelyekkel egy szokásos szaunaszeánszon nem találkozunk, s ami talán a legnagyobb erénye a rendezvénynek, hogy ezekre a programokra a zsűrin kívül a fürdővendégek is beülhetnek. Szaunafesztivál ez a javából.

P. Csapucha Adrienn 2023.07.06.

Dr. Dézsi: kezdetektől fontos a környezetvédelem!

Júliusban is folytatódott a már jól bejáratott polgármesteri vizit rádiónk stúdiójában. Dr. Dézsi Csaba András a reggeli műsorban elsősorban a Győrt érintő fejlesztésekről, beruházásokról beszélt, melyek kapcsán külön kiemelte a környezetvédelem, a környezettudatos gondolkozás fontosságát!

Németh Boglárka 2023.06.17.

Slágerekkel és meglepetésekkel nyílt meg a győri vízi birodalom

Szombat reggel megnyitotta kapuit városunkban a világ első hét tengeri csillagos vízi élményparkja. Napközben igazi nyári, frissítő hangulat jellemezte a fürdőt. A legkiválóbb zenékről a Győr+ Rádió teljes stábja gondoskodott, kollégáink nem csak nyári slágerekkel, de hűsítő játékokkal is készültek.

Győr+ 2023.06.17.

Csodás az első győri csobbanás

Szombat reggel már sorok álltak városunk legújabb beruházásának bejáratánál, hiszen június 17-én a nagyközönség előtt is megnyitotta kapuit a Győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő. A lazulni és csobbanni vágyókat az önkormányzat nevében Szeles Szabolcs köszöntötte, az alpolgármester az első látogatóknak Győr város ajándékcsomagjával kedveskedett.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.07.

Csobbanás előtt robbanás az új fürdőnél

Június 17-én hivatalosan is megnyitja kapuit városunk új, varázslatos komplexuma a Győri Vízi Élménypark. Csobbanás előtt azonban robbanás vár ránk, hiszen az intézménynél a nyitást megelőző napon a TNT zenekar koncertezik. Dobrády Ákos a Győr+ Médiának úgy fogalmazott: örömteli hazatérni, különösen akkor, ha egy ilyen nagyszabású eseményről van szó.

Hirdetés