Hirdetés
Címke: életmód
Hirdetés
Tóth Vivien 2021.07.22.

Te is rosszul alszol teliholdkor?

Kutatások és beszámolók alapján kimutatható, hogy telihold fázisában számos ember nehezebben alszik el, illetve az alvási ciklusa felületes, nem tudja kipihenni magát. A héten megint számíthatunk teliholdra, érdemes megfigyelni, hogy változnak -e az alvási szokásaink.

hirdetés
Győr+ 2021.07.16.

Hozzuk ki magunkból a maximumot!

Itt a nyár és a jó idő, amikor még fontosabb a jó alak és a kiegyensúlyozott külső. Akár a szabadban, akár teremben sportolunk, a céljaink eléréséhez és a helyesen felépített edzésterv felépítéséhez mindenképpen kérjük szakember segítségét.

Tóth Vivien 2021.07.09.

Az otthoni grillezés és BBQ fortélyai

A nyár a grillpartyk és kerti sütögetések szezonja. Kovacsics Koksza István, a Révész étterem séfje olyan fortélyokat árul el, aminek köszönhetően tökéletes ízélményekkel gazdag kerti összejövetelt tarthatunk.

Ihász Nóra 2021.07.06.

Így készíthetjük fel lábainkat a miniszoknyaszezonra

A rekkenő hőségben sokkal nagyobb lelkesedéssel választjuk ki gardróbunkból a libbenő, lenge szoknyákat, mint az itt-ott szorító, sok esetben rugalmatlan anyagú nadrágokat. Ahhoz, hogy maximális önbizalommal nyúljunk a mini- és midiszoknyákhoz, összeszedtünk néhány tippet, hogy mikkel is frissíthetjük fel lábainkat.

Ihász Nóra 2021.07.03.

Filléres szépségtrükk: kávézacc a narancsbőr ellen

A tudomány még nem foglalt egyértelmű álláspontot arról, hogy a kávézacc valóban hatékonyan veszi-e fel a harcot a narancsbőr ellen, ám a közösségi médiában egyre többen posztolnak olyan videót, amelyben házi készítésű, kávézaccos testradírjukat mutatják be, ígérve: hatásos a praktika.

MTI 2021.06.04.

Jól halad a honvédelmi sportközpontok építése

Jó ütemben halad az országban az első öt honvédelmi sportközpont építése - mondta a Honvédelmi Sportszövetség elnöke pénteken Újfehértón, ahol megtekintette az épülő létesítményt.

Ihász Nóra 2021.05.31.

Mégsem káros a bőrre a mesterséges kék fény?

Az elmúlt egy-másfél évben sokkal több időt töltöttünk képernyő előtt, mint korábban. Mindannyian tudjuk, hogy jobban oda kell figyelni a szemünk egészségére és a tartásunkra, ám azt is egyre gyakrabban hallani, hogy a bőrünket is roncsolhatja a mesterséges kék fény. Egy nemzetközi bőrápolási cég ezt most megcáfolta.

MTI 2021.05.30.

A rák 27 százaléka a dohányzás miatt alakul ki

A rákos megbetegedések 27 százaléka a dohányzás miatt alakul ki - írta Sztella Kiriákídisz, az Európai Bizottság egészségügyért felelős biztosa a dohányzásmentes világnap alkalmából közétett sajtóközleményében.

Hajba Ferenc 2021.05.19.

A fogbetegségek emelik a koraszülés kockázatát

Magyarországon a 65 éves korúak húsz, a 75 évesek negyven százalékának hiányzik az összes foga. A fogágybetegségek a fiatalok számára is súlyos veszélyekkel járhat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat