Hirdetés
Címke: életmód
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2021.08.22.

Négyszemközt a nőgyógyásszal

Talán a lehető legfontosabb, mégis igencsak kényes téma a női egészség. Annak ellenére, hogy egyre többen ismerik fel a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságát még mindig nagyon sokan félnek időpontot kérni és őszintén beszélni a nőgyógyásszal. Pedig fontos a bizalom, mindkét fél számára. S hogy miért? Ennek jártam utána dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvossal, direkt nem a rendelő falai között.

Tóth Vivien 2021.08.14.

A fiatalság megőrzésének titkai

A fiatal kornak a szépségeit mindenki szeretné a legtovább őrizni. Sokat lehet csalni sminkkel és műtétekkel, azonban a fiatalságunk megőrzése nem ezeken múlik. Az idő múlását senki nem tudja megállítani, azonban tippjeink felveheted vele a harcot, hogy kívül-belül üdébbnek érezhesd magad.

Tóth Vivien 2021.07.22.

Te is rosszul alszol teliholdkor?

Kutatások és beszámolók alapján kimutatható, hogy telihold fázisában számos ember nehezebben alszik el, illetve az alvási ciklusa felületes, nem tudja kipihenni magát. A héten megint számíthatunk teliholdra, érdemes megfigyelni, hogy változnak -e az alvási szokásaink.

Győr+ 2021.07.16.

Hozzuk ki magunkból a maximumot!

Itt a nyár és a jó idő, amikor még fontosabb a jó alak és a kiegyensúlyozott külső. Akár a szabadban, akár teremben sportolunk, a céljaink eléréséhez és a helyesen felépített edzésterv felépítéséhez mindenképpen kérjük szakember segítségét.

Tóth Vivien 2021.07.09.

Az otthoni grillezés és BBQ fortélyai

A nyár a grillpartyk és kerti sütögetések szezonja. Kovacsics Koksza István, a Révész étterem séfje olyan fortélyokat árul el, aminek köszönhetően tökéletes ízélményekkel gazdag kerti összejövetelt tarthatunk.

Ihász Nóra 2021.07.06.

Így készíthetjük fel lábainkat a miniszoknyaszezonra

A rekkenő hőségben sokkal nagyobb lelkesedéssel választjuk ki gardróbunkból a libbenő, lenge szoknyákat, mint az itt-ott szorító, sok esetben rugalmatlan anyagú nadrágokat. Ahhoz, hogy maximális önbizalommal nyúljunk a mini- és midiszoknyákhoz, összeszedtünk néhány tippet, hogy mikkel is frissíthetjük fel lábainkat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat