Címke: edző
Hirdetés
Herkely Ákos 2023.12.18.

Edzeni testet és lelket

Dr. Varga István, egy igazi sportember, cselgánccsal kezdte, ma két nemzet bajnokának mondhatja magát jiu jitsuban. Ellentmondást nem tűrő módon edzi, képzi magát minden nap. Magyar és brit bajnok és 13 éves fia is bajnok lett, ami egészen kiváló teljesítmény.

Pécskai István 2023.09.27.

33 évesen szerzett Pro Licencet a győri fociedző

A győri Nagy Ádám labdarúgóként 83 NB II-es mérkőzésen szerepelt, edzőként viszont akár még ennél is messzebb juthat. Elhivatottságát jelzi, hogy már 33 esztendősen megszerezte az európai szövetség (UEFA) Pro Licencét, a legmagasabb edzői képesítést.

Szigeti Sándor 2023.08.12.

Nem elég a tehetség, kitartás és szorgalom is kell

Négyszer választották meg a megye legjobb testnevelő tanárának, a Bercsényi DSE atlétikai szakosztályának egyik újraalapítóját, több száz gyermek sikeres edzőjét, aki válogatott kiválóságoknak egyengette az útját – a Győr Sportjáért díjas Farkas Rolanddal beszélgettünk.

HAK 2023.06.29.

Gyertyagyújtással emlékeznek Hegedüs Istvánra, a legendás győri edzőre

A sportember váratlanul, fiatalon, 56 évesen búcsúzott el örökre imádott sportágától, a győri edzőtermektől és tanítványaitól, akik sokat köszönhetnek motiváló személyiségének, szakmai tudásának. Június 30-án este 8 órától csendes gyertyás megemlékezést szerveznek a tiszteletére.

Pécskai István 2023.06.06.

Salga István: Örök szerelem számomra a kajakozás

Salga István a maraton szakág korszakos egyénisége kajak-kenuban. Győri kajakosként világ- és Európa-bajnoknak mondhatja magát. Jellemző volt rá, hogy egyéniben és párosban is mindig éremesélyes volt, amikor elindult egy-egy viadalon. Noha már nem szerepel versenyeken, továbbra is rendszeresen lemegy evezni a Rábára, a Rábcára vagy a Dunára.

Pécskai István 2023.05.23.

Erős Gáborral és Dragan Vukmirral is tárgyal a Gyirmót

Csertői Aurél távozását követően továbbra is az a legfontosabb kérdés Gyirmóton, ki lesz az NB II-es labdarúgócsapat új vezetőedzője. Korábban megírtuk, hogy az Öltözőn túl átigazolásokkal foglalkozó Facebook-csoport szerint Dragan Vukmir, a Nemzeti Sport Online szerint pedig Erős Gábor lehet a befutó. A Győr+ Médiának most mindkét szakember megszólalt az ügyben.

Győr+ 2023.04.17.

Alföldi Zoltán ismét az év edzője lett

Kiváló munkájáért nyolcadszor jutalmazták Alföldi Zoltánt, aki a Magyar Evezős Szövetség gálaünnepségén megkapta a 2022-es év legjobb edzőjének járó elismerést. A győri Széchenyi István Egyetem oktatója, a Győri Atlétikai Club trénere fontos láncszeme mind a versenyzők által elért példátlan eredményekhez vezető felkészülésnek, mind a sportág hallgatókkal történő megismertetésének.

Győr+ 2022.05.26.

Hallgatóival ír sporttörténelmet az evezős sikertréner

Az elmúlt nyolc évben hétszer nyerte el Az év edzője díjat Alföldi Zoltán, a Győri Atlétikai Club (GYAC) evezős szakosztályának trénere, a Széchenyi István Egyetem oktatója. A szakember a közelmúltban a 2021-es év legjobb felnőtt- és utánpótlásedzője címet is átvehette.

Hirdetés