Gyertyagyújtással emlékeznek Hegedüs Istvánra, a legendás győri edzőre

HAK Fotó: FoxGym Facebook oldala
2023.06.29. 19:33

A sportember váratlanul, fiatalon, 56 évesen búcsúzott el örökre imádott sportágától, a győri edzőtermektől és tanítványaitól, akik sokat köszönhetnek motiváló személyiségének, szakmai tudásának. Június 30-án este 8 órától csendes gyertyás megemlékezést szerveznek a tiszteletére.

Hegedüs István halálhírét mély megrendüléssel a FoxGym oldalán osztották meg, ahol emlékeztek a sportemberre és a barátra, aki az egykori BodyBongo alapítója és sikeredzője volt. A BodyBongo egy legendás edzőterem volt Győrben, amelynek utódja a FoxGym méltó módon ápolja a Bongo szellemiségét, professzionális, de baráti, családias hangulatát.

S ez a csapat most elveszített egy barátot, Hegedüs István sokszoros világbajnokot, világcsúcstartó fekvenyomót, erőemelőt, testépítő bajnokot és kiváló edzőt.

Hegedüs Istvánt az utóbbi időben betegség kínozta, s élete legnagyobb harcában nem lehetett ő az erősebb.

Barátai a tiszteletére és emlékére a FoxGym edzőterem (egykori BodyBongo, Tihanyi Árpát út 23.) elé június 30-án, péntek este 8 órára csendes gyertyás emlékezést szerveztek, s így közösen kívánnak elbúcsúzni egykori alapítójuktól, edzőjüktől és jó barátjuktól, akit soha nem felednek…

Kapcsolódó témák: #edzés | #edző | #edzőterem | #erősember | #gyász |