Címke: EB-selejtező
Hirdetés
Győr+ 2023.11.16.

Hiába a huzavona, egy pont kell a bravúrhoz! Hajrá, magyarok!

A magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön az Európa-bajnoki kijutás reményében lép pályára Bulgária vendégeként a selejtezősorozat kilencedik fordulójában. Marco Rossi csapatának csupán egyetlen pont kell ahhoz, hogy 37 év után egyenes ágon jusson ki egy nagy tornára.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.11.15.

Sportos vélemény a bolgár-magyar meccsről

Hetek óta áll a bál a bolgár-magyar meccs kapcsán, először már az is kiverte a szurkolóknál a biztosítékot, hogy zártkapussá nyilvánították a rangadót, de időközben az is szóba került, hogy egyáltalán meg sem rendezik. Szerdán a Juice-ban arról beszélgettünk sportos kollégáinkkal, hogy ők mit gondolnak végül a döntésről.

MTI 2023.11.09.

Remek rajt a soproni Eb-selejtezőn!

Öt győri játékossal a soraiban a magyar női kosárlabda-válogatott végig vezetve, 19 ponttal legyőzte Szlovéniát csütörtökön Sopronban az Európa-bajnoki selejtezősorozat első fordulójában.

MTI 2023.09.27.

Sopronban kezdenek a magyarok

Sopronban kezdi meg a magyar női kosárlabda-válogatott a 2025-ös Európa-bajnokság selejtezősorozatát.

Pécskai István 2023.03.28.

Kalmár Zsolt: Irány az Eb!

Álomszerűen kezdte az Európa-bajnoki selejtezősorozatot a magyar labdarúgó-válogatott. A mieink a Puskás Arénában 3-0-ra ütötték ki Bulgária együttesét. Nekünk, győrieknek külön öröm, hogy a sikerből három volt ETO-játékos is kivette a részét: Lang Ádám, illetve Kerkez Milos kezdőként, Kalmár Zsolt csereként lépett pályára, az egykori gyirmóti Varga Barnabás pedig most debütált a nemzeti csapatban.

Hirdetés