Címke: darts
Hirdetés
Szigeti Sándor 2024.01.18.

Véget ért a licit, leukémiás kislányt támogat a győri dartsos

Licitet hirdetett egyedi vb-mezére, és a befolyt összegből egy pázmándfalui leukémiás kislány kezelését támogatja a legjobb magyar női dartsjátékos, Ihász Veronika. A mez végül 200 ezer forintért kelt el, de volt még plusz meglepetés is a történetben.

Szigeti Sándor 2023.12.03.

Darts vb: Ihász Veronika a legjobb 16 között

A Győri Darts Club dobója a házigazda angolok egyik játékosát, Joe Clementset múlta felül a szombati nyitónapon. A találkozó nem indult simán, Veronika azonban ledolgozta hátrányát, az első játszmában négy breakleget követően jutott előnyhöz.

Szigeti Sándor 2023.11.08.

Idén is drukkolhatunk győri dobónak a darts vb-n!

Sporttörténelmi sikert elérve összesen öt magyar versenyző vesz részt a World Darts Federation (WDF) idei világbajnokságán. A győri Ihász Veronika rögtön a nyitónapon bemutatkozik.

Szigeti Sándor 2023.07.19.

Győri darts bajnok: „Engedtem magamnak egy kis pihenőt”

Tíz év után először ment nyaralni családjával Ihász Veronika, a Győri Darts Club Európa-bajnoki bronzérmes, világbajnoki kilencedik dobója. A kiváló sportoló azt mondja, szüksége van most egy kis pihenőre.

Szigeti Sándor 2023.07.10.

Három érmet nyert az Eb-n a 13 éves győri dartsos

Wales ellen megnyert elődöntő, majd finálé a világ legjobbjai, az angolok ellen. Valószínűleg minden dartsos ilyen meccsekről álmodik. A Győri Darts Club ifjú dobója, mindössze 13 éves Szoták Balázs kiválóan szerepelt az U18-as kontinensviadalon.

Szigeti Sándor 2023.05.08.

A sportág csúcsára is felérhet a 12 éves győri dartsos

Egy igazi legenda, Michael van Gerwen a példaképe, és olyan fiatalon kezdett el játszani, hogy a nyilakat még székre állva húzta ki a táblából. Ő Szoták Balázs, a Győri Darts Club ifjú dobója, akinek célja, hogy profi PDC-világbajnokságon szerepeljen.

Hirdetés