Címke: cselgáncs
Hirdetés
Nagy Roland 2024.03.06.

73 évesen is topformában: a Spíler vendége Danyi László

Danyi László birkózóként kezdte sportolói pályafutását, és a hatvanas-hetvenes években a Győri Dózsában olyan csapattársakkal ért el sikereket, mint a világbajnok Sillai László, vagy az olimpikon Orbán József. Majd edzőként a fiatalokat az életre is felkészítette. Nemrég megkapta a "Győr Sportjáért Életműdíjat".

MTI 2024.03.03.

Sipőcz Richárd ötödik Taskentben

A győri Széchenyi István Egyetem sportolója, Sipőcz Richárd ötödik lett vasárnap a cselgáncsozók taskenti Grand Slam-viadalán.

Győr+/MTI 2024.02.11.

Két magyar ezüst a cselgáncs European Open-viadalon

Óriási érdeklődés övezte a Győrben zajló, olimpiai kvalifikációs European Open-viadalt, amit február 11-én szombaton és 11-én, vasárnap rendeztek az Audi Arénában. Három tatamin, tizennégy súlycsoportban mérték össze tudásukat a sportolók az érmekért és a kvalifikációs pontokért. Az eseményre 34 ország 414 résztvevője érkezett a győri csarnokba.

Herkely Ákos 2023.12.18.

Edzeni testet és lelket

Dr. Varga István, egy igazi sportember, cselgánccsal kezdte, ma két nemzet bajnokának mondhatja magát jiu jitsuban. Ellentmondást nem tűrő módon edzi, képzi magát minden nap. Magyar és brit bajnok és 13 éves fia is bajnok lett, ami egészen kiváló teljesítmény.

MTI 2023.07.23.

Ungvári Attila a GYAC kiváló judósa: ide nekem az oroszlánt is!

Ungvári Attila Európa-bajnoki bronzérmes cselgáncsozó az olimpiai világranglista ötödik helyéről várja az augusztus 4. és 6. között a Papp László Sportarénában sorra kerülő Mesterek Kupáját, amely az idei év legtöbb pontot adó ötkarikás kvalifikációs versenye lesz.

MTI 2023.05.10.

Ungvári Attila hetedik a világbajnokságon

A Győri Atlétikai Club (GYAC) sportolója, Ungvári Attila kikapott a vigaszágon és hetedikként zárt szerdán a Dohában zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon.

Nagy Roland 2023.05.05.

Rutinos cselgáncsozók állnak tatamira Győrben

Szombaton rendezik Győrben az Olimpiai Sportparkban a 24. Nyílt Masters Judo Magyar Bajnokságot. A verseny nyílt, vagyis külföldi résztvevői is lesznek. A masters OB-n a 30 év feletti cselgáncsozók indulhatnak.

Pécskai István 2023.01.22.

Czeglédi Diánával van az erő

Czeglédi Diána életében központi szerepet játszik a sport. Fél évig vezette a Győri Atlétikai Club (GYAC) fitnesz szakosztályát. Jelenleg is tart Ukido-edzéseket az óvodásoknak, emellett erőnléti tréningekkel segíti az ifjú cselgáncsozókat.

Hirdetés