Címke: cselgáncs
Hirdetés
Pécskai István 2023.01.22.

Czeglédi Diánával van az erő

Czeglédi Diána életében központi szerepet játszik a sport. Fél évig vezette a Győri Atlétikai Club (GYAC) fitnesz szakosztályát. Jelenleg is tart Ukido-edzéseket az óvodásoknak, emellett erőnléti tréningekkel segíti az ifjú cselgáncsozókat.

Nagy Roland 2022.11.03.

Sipőcz hetedszer is Európa-bajnok!

Hat érmet, közte két aranyat nyertek a magyarok a szarajevói U23-as cselgáncs Európa-bajnokságon. A Koroncói Tutti Judo Club versenyzője, az 52 kilogrammos Gyertyás Róza és a +100 kilós Sipőcz Richárd Európa-bajnok lett, Vég Zsombor ezüst-, Varga Brigitta, Sági Nikolett és a magyar vegyes csapat pedig bronzérmet nyert. A bosnyák fővárosban 40 ország 300 versenyzője lépett tatamira.

Győr+ 2022.07.26.

Európai Egyetemi Játékok: győri arany

A lengyelországi Lódzban zajló Európai Egyetemi Játékok tizedik versenynapján, július 25-én Sipőcz Richárd, a Széchenyi István Egyetem rekreáció és életmód szakos hallgatója, a Széchenyi Egyetem SE cselgáncsozója révén megszületett a magyar küldöttség újabb aranyérme.

Győr+ 2022.07.09.

Sipőcz és Ungvári is a csapatban

A tervek szerint harminc cselgáncsozó, köztük három győri képviseli a magyar színeket a hétvégi budapesti olimpiai kvalifikációs Grand Slam-tornán.

Nagy Roland 2022.05.10.

Ungvári már győriként készül az olimpiára

Tokióban még ceglédi színekben indult, a párizsi olimpiát azonban már győri versenyzőként célozza meg Ungvári Attila a GYAC cselgáncsozója. Aki a szófiai Európa-bajnokságot bronzéremmel zárta.

Hirdetés