Címke: bölcsődék
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.10.30.

Újvárosban vadonatúj bölcsi várja a kicsiket

Ünnepélyes keretek között mutatták be hétfőn az új Szalay utcai Bölcsődét, melyet a használatbavételi engedélyezési eljárás után vehetnek birtokba a csöppségek.

Bajzát Zsuzsi 2023.06.27.

Győri lett az év állatvédő bölcsődéje

Az, hogy a gyerekek már kiskorukban megismerkedjenek a tudatos állattartással, ma már nagyon fontos dolog. Tudják ezt az Égig Érő Fa Kétnyelvű Montessori Családi Bölcsődehálózat kollégái is.

Földvári Gabriella 2023.05.22.

Modern, energiatakarékos lett a Mónus Illés úti bölcsi

A győri önkormányzat sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban a Mónus Illés utcai Bölcsőde energetikai korszerűsítésére. A projekt keretében az elmúlt időszakban több mint 252,6 millió forintból újult meg az épület, melyet hétfőn adtak át ünnepélyes keretek között.

Ficsór Dávid 2022.09.14.

Átadták a kisbajcsi Nefelejcs Bölcsődét 

A település apraja-nagyja kilátogatott a szerdai eseményre. Nagy volt az öröm a Győr melletti községben, hiszen fontos fejlesztés valósult meg Kisbajcson, mely 14 gyermek számára biztosít napi szinten ellátást, levéve így a terhet a szülőkről, akik így gyorsabban visszatérhetnek a munkaerőpiacra.

mti 2022.01.20.

100 milliárd forintot fordítanak bölcsődefejlesztésre

A magyar kormány az elmúlt években 177 milliárd forintot fordított bölcsődefejlesztésre, a 2027-ig tartó időszakban pedig további 100 milliárd forint forrást nyújt az intézmények bővítésére - mondta a családokért felelős parlamenti államtitkár csütörtökön a Bács-Kiskun megyei Szabadszálláson.

Ficsór Dávid 2021.11.10.

Letették a koroncói Bodza Bölcsőde alapkövét

Szerda délután letették a koroncói Bodza Bölcsőde alapkövét. A beruházás a Területfejlesztési Operatív Program keretében 310 millió forint vissza nem térítendő támogatásból valósul meg.

Ficsór Dávid 2021.10.01.

Megduplázták a győrújbaráti bölcsőde kapacitását

Nagyszabású bölcsődefejlesztést adtak át pénteken, Győrújbaráton. A közel 200 milliós beruházással duplájára nőtt a bölcsődei ellátásba felvehetők száma a Győr melletti településen. A projekt 135 millió forintos kormányzati forrásból és az önkormányzat közel 60 millió forintos önerejéből valósult meg.

Hajba Ferenc 2021.07.01.

Győrszemerén bölcsődét avattak

Új bölcsődet adtak át a 3400 lélekszámú Győrszemerén. Az új létesítmény kissé tehermentesíti a győri intézményeket is, hiszen a település városunk agglomerációjához tartozik, sokan győri bölcsődékbe, óvodákba iratták be gyerekeiket.

Győr+ 2021.04.21.

Győri bölcsődetörténelem

Magyarországon 1851 nyarán kezdett szervezkedni egy „bölcsőház” felállítása érdekében dr. Majer István iskolaigazgató-pap, dr. Tormay Károly orvos és Rozmanith Antal tanácsos. Munkájuknak köszönhetően a következő év elején megalakult a Pesti Első Bölcsőde Egylet, s a következő évben, 1852. április 21-én 13 órakor megnyílt az első magyar bölcsőde Pesten, a Kalap utca 1. szám alatt. Az egylet első elnöke Forrainé Brunszvik Júlia (Brunszvik Teréz unokahúga) volt. Nézzük Győrben hogyan történt!

Hirdetés