Címke: beruházások
Hirdetés
MTI 2023.01.07.

Mini bölcsőde épül Dunaszigeten

Jövő év november végéig új mini bölcsőde épül Dunaszigeten, a beruházás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz 179,43 millió forintos támogatásával valósul meg - tájékoztatta konzorciumi partnerként a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Önkormányzati Hivatal az MTI-t.

Zombai-Kovács Ákos 2022.07.20.

Elfogadott büdzsé, folytatódó győri fejlesztések

Elfogadta az Országgyűlés Magyarország 2023-as költségvetését, jövőre a legfőbb cél az eddig elért eredmények megőrzése és a biztonságos működés biztosítása. Erről Győr országgyűlési képviselője beszélt egy szerdai sajtótájékoztatón. Simon Róbert Balázs kiemelte, a háborús, inflációs helyzet okozta gazdasági bizonytalanság ellenére a győri nagyberuházások többsége folytatódik. A vízi élménypark, a mentőállomás, az adyvárosi parkoló lemez és a győri innovációs park is el fog készülni, csak a belső, keleti tehermentesítő út megépítését halasztják el egy időre.

Zombai-Kovács Ákos 2020.10.25.

Elindult a munka, épül az M83-as út

Már épül az új nyomvonalon négysávosra bővülő főút Győr és Pápa között. A több mint 90 milliárd forint állami forrásból készülő fejlesztés révén gyorsabban és biztonságosabban is el lehet jutni az egyik városból a másikba.

Sándor Szigeti 2020.10.07.

Van új nap alatt: átadták az Audi napelemparkját

Napenergia a legmagasabb szintről: az Audi Hungaria és az E.ON Hungária Csoport közös projektjének keretében az Audi Hungaria két logisztikai központjának összesen 160 000 négyzetméteres tetőfelületén alakították ki Európa legnagyobb, tetőre épített napelemparkját.

Hajba Ferenc 2020.08.08.

2023 végére elkészülhet a gyorsforgalmi út Pápáig

A Győrt Pápával összekötő kétszer kétsávos gyorsforgalmi út 2023 végére elkészül. A kormány döntött a kivitelezéshez szükséges összegről, a munkálatok idén novemberben kezdődnek meg.

Sándor Szigeti 2020.07.31.

Szerdán kezdődik a Szentiváni út felújítása

Augusztus 5-én indul a Szentiváni út Alsókert utca és a Bükkfa utca közötti szakaszának felújítása, amely várhatóan négy hónapot vesz igénybe. A munkálatok alatt félpályás sávlezárás bevezetésére és hosszabb menetidőre kell számítani.

Hirdetés