Hirdetés
Fejlesztések

Kara Ákos: Folytatódnak a beruházások Győrben

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2022.01.09. 14:39

Kara Ákos, Győr egyik országgyűlési képviselője lapunknak elmondta, hogy a fontos Győrt érintő beruházások az új évben is tovább folytatódnak.

Hirdetés

Gőzerővel épül a Győr és Pápa közötti új, 2×2 sávos út, amely jelenleg az ország egyik legnagyobb útfejlesztése. Jó ütemben épül az új győri vízi élménypark. Ahogy korábban hírt adtunk róla, forgalmas belső utakat újítanak fel az iparterületek, az ipari park felé, így az Ipar utca, Reptéri út és a Tatai út is.

Kara Ákos miniszteri biztosként felügyeli a Mosoni-Duna és a Duna találkozásánál épülő vízszintszabályozó létesítmény projektjét. Ennél a közel 30 milliárd forint összegű fejlesztésnél az a legfrissebb információ, hogy már csak néhány hónap van hátra a műszaki átadásig.

Hirdetés

„A kezdeményezésemre az adyvárosi Fekete István Iskola külső felújítása után a marcalvárosi PÁGISZ Iskolában is energiakorszerűsítés kezdődik. Erről az újabb fontos fejlesztésről, hamarosan részletesen tájékoztatást adok a győrieknek. Országgyűlési képviselőként továbbra is Győr és az egész térségünk fejlődéséért és biztonságáért dolgozom” – tette hozzá Kara Ákos.

Kapcsolódó témák: #beruházások | #Győr | #helyi fejlesztés |
likeold
a fb oldalunkat