Címke: Audi
Hirdetés
Fotó és szerző: Győr+ Média 2023.10.25.

Vándorkulcs az Audi Schuléban

Az Országos Német Önkormányzat „Vándorkulcs kampányának” győri állomása az Audi Hungaria Iskolaközpont.

Fotó és szerző: Győr+ Média 2023.10.17.

Oktoberfest az Audi iskolában

Idén már ötödik alkalommal rendezték meg az Oktoberfestet a győri Audi Hungaria Iskolaközpontban.

P. Csapucha Adrienn 2023.09.13.

Dr. Dézsi: a város ügyei foglalkoztatnak, ez a dolgom!

Nem győzi elégszer hangsúlyozni a kommunikáció fontosságát a város első embere – a többi között erről is beszélt a szeptemberi polgármesteri viziten. Dr. Dézsi Csaba András úgy véli, a fejlesztések mindig közös sikerek, mint mondta, Győrt 130 ezer ember építi, hiszen az igazi értéket az itt élők tudása, szorgalma és munkája adja.

Győr+ 2023.09.03.

Az Audi útja a bérléstől a visszaadásig

Dr. Dézsi Csaba András polgármester a magas bérleti díj miatt visszaadta szolgálati Audiját, és most a városháza tulajdonában levő másik autóval jár. Többen kérdezték, ki mikor használta ezt az Audit s elődeit, ezért ennek az előzményét és történetét idézzük fel.

Győr+ 2023.08.14.

Visszatérnének a Széchenyi István Egyetemre az Audi Development Camp résztvevői

Amellett, hogy hasznos tapasztalatokkal szolgál és állásajánlattal is kecsegtet, egy rövid Erasmus-programmal ér fel az Audi Development Camp – állapították meg egyöntetűen a rendezvény idei résztvevői. Sokan jövő nyáron is visszatérnének, emellett fontolgatják, hogy mesterképzésen Győrben folytatják tanulmányaikat.

Ficsór Dávid 2023.08.02.

Ritka együ-TT-állás a Dunakapu téren

Idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját az Audi Hungaria. A jubileumi évben a győri vállalat számos eseményt rendezett már és rendez is még idén.

Hajba Ferenc 2023.03.17.

Az Audi támogatja az ipari park bővítését

Sokan megkerestek már azzal a kérdéssel, hogy támogatjuk-e Győrben az ipari park bővítését - mondta el az Audi Hungaria ügyvezetője, Alfons Dintner a társaság nemzetközi sajtótájékoztatóján, ahol az elmúlt év eredményeit mutatta be, s a jövő terveiről beszélt. Megerősítette: Igen, mi ezt támogatjuk, de nemcsak a termelésünk érdekében, hanem szolgálva ezzel versenytársainkat is.

Győr+ 2023.02.10.

A gazdaságfejlesztési miniszterrel találkozott az Audi vezetősége

Nagy Márton a hivatalában fogadta az Audi Hungária Zrt. vezetőit, Alfons Dintner igazgatósági elnököt, Patrick Heinecke pénzügyekért felelős igazgatósági tagot és Lőre Péter vállalati kommunikációért és kormánykapcsolatokért felelős igazgatót.

Győr+ 2023.01.24.

Február 2-án kezdődnek a bértárgyalások az Audi Hungariánál

Az Audi Hungaria munkaadói oldala és a munkavállalói oldal képviseletében az Audi Hungária Független Szakszervezet képviselői megállapodtak abban, hogy február 2-án indítják a bértárgyalásokat. Az aktuális bérmegállapodás március 31-ig hatályos.

Hirdetés