Újabb válogatott érkezett Romániából

Győr+ Fotó: eto.hu
2023.07.07. 18:33

Az ETO FC Győr legújabb nyári igazolása a remek képeségekkel és nagy tapasztalattal bíró, tizenkétszeres román válogatott belső középpályás, Paul Anton, aki két évre kötelezte el magát a győri csapathoz.

Tovább erősödött a zöld-fehér együttes, ezúttal a román válogatottban tizenkétszer pályára lépő Paul Anton csatlakozott a kerethez. A 32 esztendős, rutinos középpályás hazáján kívül megfordult többek között Spanyolországban a Getafe és a Ponferradinagárdájában, és pályára lépett az orosz élvonalban is. A román SuperLiga-ban több, mint kétszáz találkozón szerepelt, míg légiós éveiben Oroszországban 55 első-, Spanyolországban pedig 59 másodosztályú mérkőzésen jutott szóhoz. 

Anton a középpálya közepén lehet nagy erősítése a csapatnak, rutinjával komoly minőséget képvisel, amit az előttünk álló szezonban bizonyítani is akar.

Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek” – kezdte Paul Anton. „Örömmel igazoltam az ETO-hoz, hiszek azokban a tervekben, amit a klub felvázolt nekem. Sok jó játékos érkezett a keretbe, többjükkel már korábban ismertük egymás. Nagy múltú csapathoz érkeztem, ahol mindenki azért fog dolgozni a jövőben, hogy az ETO visszakerüljön arra a szintre, ahol a múltban volt. Biztos vagyok benne, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét.

A nagy tapasztalattal bíró játékos hatalmas erőssége lehet a csapatnak, ebben bízik a szakmai stáb is.

„Nagyon rutinos középpályást sikert igazolnunk, aki komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Amellett, hogy egy kiváló karakter került a csapatunkba, nagyszerű a mentalitása, komoly fegyvertény az ő megszerzése. Sok szerencsét kívánunk neki a klubnál! – mondta Köteles László.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #NB II |