Bumba Győrbe igazolt

Győr+ Fotó: eto.hu
2023.07.04. 17:36

Rutinos, válogatott középpályással erősödött az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának kerete. A komoly élvonalbeli múlttal rendelkező Claudiu Bumba nyártól az ETO sikereiért küzd a pályán.

A 29 esztendős középpályás a román élvonal mellett szerepelt Izraelben, Törökországban, valamint a magyar NB I-ben, ahol legnagyobb sikereit a Kisvárda csapatánál érte el, kiemelkedő teljesítménnyel.

Legutóbb Székesfehérváron szerepelt, ahonnan most Győrbe teszi át székhelyét, és 2025 nyaráig írt alá a klubhoz. Kvalitásai alapján hatalmas erőssége lehet az ETO-nak a következő szezonban, akitől a szakmai stáb rengeteget vár.

A játékos nagy kihívásként tekint a jövőre, szeretné új csapatát jó játékkal, gólokkal és gólpasszokkal segíteni az új bajnokságban. 

– Boldog vagyok, hogy itt lehetek – kezdte Claudiu Bumba. – Azért jöttem ide, hogy egy nagyszerű projekt részese lehessek. Több elsőosztályú lehetőséget is visszautasítottam, mert hiszek ebben a csapatban és a stábban. Azonosulni tudok a klub törekvéseivel, azon leszek, hogy az első perctől segítségére legyek az ETO-nak.

Nagy sikerként értékeli a játékos szerződtetését Köteles László sportigazgató, reményei szerint Bumba sok örömet fog okozni a csapatnak és a szurkolóknak.

– Technikailag egy nagyon képzett, válogatott labdarúgó, aki Magyarországon is letette a névjegyét. Nagyon örülök, hogy sikerült megszerezni, hatalmas segítségére lesz a csapatnak – mondta Köteles László.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #NB II |