Szurkoljunk közösen a magyaroknak a Dunakapu téren!

HAK
2024.06.15. 10:51

A magas vízállás miatt a víziszinpadra tervezett kivetítés ma elmarad, de a Dunakapu téren figyelemmel kísérhetjük a Magyarország-Svájc mérkőzést, amely 15 órakor kezdődik.

A 2024-es Európa-bajnokság június 14-én este elrajtolt, máris egy gólokban igencsak gazdag mérkőzéssel. Ráadásul az A csoport küzdelmeivel, amelyhez a magyarok is tartoznak. A nyitómeccsen a németek magabiztos győzelmet arattak a skótok felett, ám ahogy a németek legendája, Toni Kroos is nyilatkozta a meccs után: a magyar válogatott egy osztállyal feljebb van, mint a skótok.

Először azonban a svájciak ellen kell bizonyítania Marco Rossi tanítványinak, június 15-én, szombaton 15 órától. A kölni RheinEnergie Stadionban megtartott meccset a helyszínen is rengeteg magyar szurkolja majd végig, mi győriek pedig egyelőre a Dunakapu téren buzdíthatjuk kedvenceinket a hatalmas LED-fal előtt.

Korábban a köztudottan focirajongó Szeles Szabolcs alpolgármester azt nyilatkozta a Győr+ Médiának: „Az esti rendezvény miatt sörpadokat és székeket nem tudunk elhelyezni a téren, de fontos, hogy az óriáskivetítő vasárnap is üzemel majd, így a 15, 18 valamint 21 órakor kezdődő meccset is nyomon követhetjük Győr szívében.” – mondta az alpolgármester.

Ugyanis ma este szintén a Dunakapu téren lesz a győri nyárnyitó koncert: 21 órától a Bagossy Brothers Company lép színpadra. Szurkoljunk és bulizzunk közösen ma is!

Korábbi videónk a témában: