Hirdetés
Tag: Magyarország
Hirdetés
Győr+ 2021.05.07.

Visszavezetik a tervezhető egészségügyi ellátásokat

Hétfőtől nyitnak a középiskolák is, május 13-ától pedig visszavezetik a tervezhető ellátásokat az egészségügyben - jelentette be az országos tiszti főorvos az operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján.

mti 2021.05.03.

„Sok-sok életet és másfél hónapot nyertünk”

"Sok-sok életet és másfél hónapot nyertünk" az orosz és kínai vakcinának köszönhetően - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfői videójában.

mti 2021.05.03.

Közel kétezren szegték meg a maszkviselés szabályait

A rendőrök 1966 emberrel szemben intézkedtek a hétvégén a maszkviselési kötelezettség elmulasztása miatt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Győr+ 2021.05.03.

Tendenciózusan javulnak a magyar járványügyi adatok

Meghaladta a 2 millió főt Magyarországon azoknak a száma, akik már a második védőoltást is felvették. Holnaptól a hazánkban élő külföldiek is regisztrálhatnak a védőoltásra. A 15 év alatti korosztály oltására is engedélyeztetési kérelmet nyújtott be a Pfizer-Biontech - sajtótájékoztatót tartott az operatív törzs.

mti 2021.04.30.

Már a 16-18 éves fiatalokat is lehet oltásra regisztrálni

Mostantól már a 16 és 18 év közötti fiatalokat is lehet regisztrálni az oltásra a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon. A 16-18 évesek oltása május 10. után kezdődik majd Pfizer-vakcinával - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) pénteken az MTI-vel.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat