Hirdetés
Címke: magyar válogatott
Hirdetés
Győr + 2021.04.11.

Szertefoszlott álom: Kalmár nem lehet ott az EB-n

A magyar labdarúgó-válogatott középpályásának, Kalmár Zsoltnak elszakadt a külső oldalszalagja. A dunaszerdahelyi DAC győri nevelésű játékosa hosszabb kihagyásra kényszerül, így lemarad a nyári Európa-bajnokságról.

MTI 2021.04.07.

Magyarország három helyet javítva a 37.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelynek legfrissebb kiadásában a legjobbak között nincs változás.

Győr+ 2021.04.02.

Négy ETO-s lány a válogatottakban

Négy, az ETO FC keretéhez tartozó női labdarúgó kapott meghívót a válogatott összetartásra. Szőcs Réka, Kovács Laura és Nagy Fanni Bosznia-Hercegovina ellen a magyar válogatottal, míg Feketevízi Tímea Mexikó és Szlovénia ellen készül a szlovák nemzeti csapattal.

MTI 2021.04.01.

Nehéz feladat vár a lányokra az olimpián

A magyar női kézilabda-válogatott a címvédő Oroszországgal (ROC), valamint Franciaországgal, Spanyolországgal, Svédországgal és Brazíliával került egy csoportba az idén nyárra halasztott tokiói olimpia csoportkörének csütörtöki sorsolásán.

MTI 2021.03.30.

Újabb kötelező győzelem előtt a magyar válogatott

Szerdán Andorra vendégeként folytatja a világbajnoki selejtezősorozatot a magyar labdarúgó-válogatott, amelynek kötelező begyűjtenie a három pontot, hogy ne kerüljön lépéshátrányba riválisaival szemben.

MTI 2021.03.26.

Gulácsi visszatért Lipcsébe

Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott első számú kapusa kihagyja a San Marino és Andorra elleni, idegenbeli világbajnoki selejtezőket.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat