Panír: Töltött sertésszűz 

Győr+ Fotó: Győr+ TV
2023.05.04. 19:36

A sertésszűz egy igazán szerethető húsfajta, és elkészítéséhez még a kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak. A Panírban Koksza séf megtölti és baconba tekeri a disznó talán legnemesebb részét. Hogy tökéletesen passzoljanak az ízek, a konyhafőnök a húst újhagymás szalonnás burgonyával és gombás szósszal tálalja.

Hozzávalók 2 főre:

25 dkg sertésszűz
15 dkg bacon szalonna
5 dkg füstölt szalonna
30 dkg főtt burgonya
1 fej hagyma
petrezselyem 
újhagyma 
shimeji gomba
sertészsír
petrezselyem
1 zsemle

Kapcsolódó témák: #étel | #főzés | #Főzőműsor | #Panír | #recept |