Címke: Főzőműsor
Hirdetés
Győr+ 2025.11.27.

Ünnepi kacsamell modern köntösben

Ha van étel, amely egyszerre testesíti meg a magyar konyha gazdagságát és a modern gasztronómia játékosságát, akkor ez a fogás az. A rozéra sütött kacsamell hízott májjal önmagában is ünnepi élmény, de a chillis mangó chutney, a fondant burgonya és a mézes–balzsamecetes narancsmártás együtt olyan harmóniát hoz, amely bármely éttermi tányéron megállná a helyét.

Győr+ 2025.10.30.

Kijevi jérce az Ízfaktorban

A kijevi jércemell a klasszikus konyhaművészet egyik jól ismert fogása, amely most újragondolt formában térhet vissza a magyar asztalokra.

Hatt Róbert - Kárpát Zsolt 2025.07.17.

Ízfaktor – Kovászos uborka krémleves ropogós kolbászmorzsával

Ahogy beköszönt a nyári forróság, mindannyian vágyunk valami igazán frissítőre. A hőségben nincs is jobb egy jól behűtött kovászos uborkánál – de mi lenne, ha ez a klasszikus, savanykás finomság most új köntösben érkezne az asztalra? Egy könnyű, selymes krémleves formájában, ami egyszerre hűsít és feldobja a nyári étkezéseket.

Győr+ 2025.07.08.

Nyári hűsítő: kovászos uborka krémleves

Igazi nyári hűsítő leves készül Ízfaktor című műsorunk következő epizódjában. Hatt Róbert séf azt is megmutatja, hogy a hagyományos magyar ízeket lehet modern, izgalmas formában tálalni.

Kárpát Zsolt 2025.04.17.

Ízfaktor – Burgundi marharagu

A francia vörösboros marharagu, vagyis Boeuf Bourguignon, nem csupán egy étel – ez egy igazi gasztronómiai legenda, ami a francia vidék ízeit és hangulatát testesíti meg. Ez az étel eredetileg paraszti ételként indult a középkorban. A hosszú főzési idő alatt a hús gyönyörűen megpuhul, és a bor, szalonna, zöldségek összjátéka gazdag, mély ízeket hoz létre.

Szigeti Sándor 2025.03.24.

Ízfaktor – Osso buco, az olasz konyha fenegyereke!

Új főzőműsorunk, az Ízfaktor második adásában ezúttal egy autentikus milánói ételt ismerhetnek meg. Az osso buco jelentése „lyukas csont”, ugyanis az étel alapja a borjúcsülök.

Győr+ 2025.02.13.

Ízfaktor premier: Kárpáti fogasfilé

Az Ízfaktor első adásában a monarchia korának egyik népszerű fogását, a Kárpáti fogasfilét készíti Hatt Róbert séf – némi csavarral!

Szöveg és fotó: Kárpát Zsolt 2024.09.26.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Túróval töltött zsemle

Egy olyan retro ételt készít el nekünk Koksza séf, ami egy kiadós leves után jól kiegészíti az ebédünket vagy a vacsoránkat. A túróval töltött zsemle összeállításához a hétköznapokban is bátran nekiállhatunk. Ráadásul ez a fogás a gyerekek egyik nagy kedvence lehet.

Hirdetés