Novemberben is Panírozunk!
Novemberben a népszerű külföldi konyhák nemzeti ételei is megjelennek a Panír című gasztronómiai magazinunkban. Török, olasz, arab és egyéb finomságokból is ad ízelítőt Kovacsics „Koksza” István konyhafőnök.
Novemberben a népszerű külföldi konyhák nemzeti ételei is megjelennek a Panír című gasztronómiai magazinunkban. Török, olasz, arab és egyéb finomságokból is ad ízelítőt Kovacsics „Koksza” István konyhafőnök.
Ha szeretjük a leveseket, ez az adás, most nekünk szól! A Panír séfje ezúttal egy tartalmas tárkonyos csirkeragu levessel készült.
A tengerparti hangulatot idézi meg Koksza séf ezzel az étellel. Ráadásul könnyű dolgunk van, hiszen ma már nem gond beszerezni a hozzávalókat. A tengeri herkentyűkből szerencsére szinte minden élelmiszerüzletben nagy a választék, amit kedvünk szerint variálhatunk.
A tengerparti hangulatot idézi meg Koksza séf ezzel az étellel, amelyet Panír című főzőműsorunk ma esti adásában készít el! Kezdés 19.25-kor a Győr! TV-n!
A Csáky rostélyost a Panír séfje most újragondolta. A marhahúst felváltotta a sertésszűz, így az étel elkészítése sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Ráadásul a lecsónak még mindig szezonja van, ezért mindenképpen aktuális a magyar gasztronómia egyik kissé elfelejtett fogása.
Nem véletlenül népszerű a csirkemell, hiszen ezerféleképpen el lehet készíteni. A Panírban séfünk egy-két pofonegyszerű megoldással dobja fel ezt a fogást, amit érdemes kipróbálni.
Az orosz konyhaművészet egyik gyöngyszemét készíti el Koksza séf. Amennyire ízletes ez a fogás, olyan könnyen megfőzhető.
A lecsószezonban Koksza séf sem megy el a finom magyar alapanyagok mellett, és a 80–as évek magyar „sztárételét”, a Budapest ragus karajt készíti el. Ennek a fogásnak a lelke a friss paradicsom, a paprika és a hagyma. A lecsó szerelmesei egészen biztos, hogy imádni fogják ezt az ételt.
Egy népszerű étel pofonegyszerű változatának elkészítését mutatja meg nekünk Koksza séf. A fogást a szabadban, akár bográcsban is megfőzhetjük. Aki pedig még jobban fel akarja dobni ezt a klasszikus ételt, tekerje a chilis babot friss zöldségekkel együtt tortilla lapba.
Újabb szuper recept, nem csak nyárra, a Győr+ Televízió séfjétől.