Címke: Főzőműsor
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2025.04.17.

Ízfaktor – Burgundi marharagu

A francia vörösboros marharagu, vagyis Boeuf Bourguignon, nem csupán egy étel – ez egy igazi gasztronómiai legenda, ami a francia vidék ízeit és hangulatát testesíti meg. Ez az étel eredetileg paraszti ételként indult a középkorban. A hosszú főzési idő alatt a hús gyönyörűen megpuhul, és a bor, szalonna, zöldségek összjátéka gazdag, mély ízeket hoz létre.

Szigeti Sándor 2025.03.24.

Ízfaktor – Osso buco, az olasz konyha fenegyereke!

Új főzőműsorunk, az Ízfaktor második adásában ezúttal egy autentikus milánói ételt ismerhetnek meg. Az osso buco jelentése „lyukas csont”, ugyanis az étel alapja a borjúcsülök.

Győr+ 2025.02.13.

Ízfaktor premier: Kárpáti fogasfilé

Az Ízfaktor első adásában a monarchia korának egyik népszerű fogását, a Kárpáti fogasfilét készíti Hatt Róbert séf – némi csavarral!

Szöveg és fotó: Kárpát Zsolt 2024.09.26.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Túróval töltött zsemle

Egy olyan retro ételt készít el nekünk Koksza séf, ami egy kiadós leves után jól kiegészíti az ebédünket vagy a vacsoránkat. A túróval töltött zsemle összeállításához a hétköznapokban is bátran nekiállhatunk. Ráadásul ez a fogás a gyerekek egyik nagy kedvence lehet.

Győr+ Televízió 2024.09.05.

Stefánia vagdalt petrezselymes burgonyával

Szeptemberben becsöngettek és elindult a tanév. Koksza a Panír konyhafőnöke most egy kicsit nosztalgiázik, és olyan ételt készít, ami felidézi a klasszikus menzák hangulatát.

Győr+ 2024.07.01.

Koksza séf: Együnk minél több halat!

A Magyarországon régóta népszerű, klasszikus halételek a halászlé, a sült hekk, vagy éppen a rántott ponty mellett érdemes kipróbálni új halas recepteket is.

Hirdetés