Címke: Főzőműsor
Hirdetés
Kovacsics „Koksza" István 2024.04.21.

Tavaszi pohárkrém Koksza módra

Eper, tejszín, mascarpone, fehér csoki – már e szavak hallatán is összefut a nyál az ember szájában. Főleg, ha még ezeket ügyesen kombináljuk és egy remek tavaszi pohárkrémet készítünk belőlük, teljes lesz a boldogság.

Kárpát Zsolt 2024.03.14.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Sárgarépa muffin

Nem véletlenül lett népszerű Magyarországon is a muffin. Az egyszerű édességnek számos változata van. Csokoládédarabokkal, gyümölcsökkel is feldobhatjuk a jól bevált receptet. Koksza séf most egy sárgarépás változatot mutat be a Panírban.

Győr+ 2024.03.14.

Panír premier ma este a Győr+ TV-ben!

Kovacsics „Koksza" István, Panír című főzőműsorunk séfje ezúttal a sárgarépás muffin-készítés rejtelmeibe avat be! Kezdés 19.25-kor a Győr+ TV-ben és itt, online is!

Győr+ 2024.02.29.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Aranygaluska vanília sodóval

Sokunk gyerekkori kedvencének elkészítését mutatjuk meg, ami egy hamisítatlan magyar étel. Bár az aranygaluska időigényes a kelesztés miatt, mégis megéri a fáradságot. Ráadásul Koksza séf a diót pekándióra cserélte, ami még ízletesebbé teszi édességünket.

Győr+ 2024.02.01.

Farsangi mini fánk

A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata.

Kárpát Zsolt 2024.02.01.

Panír premier: farsangi mini fánk!

A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata. Elkészítéséről mindent megtudhatnak a Panír ma esti adásában. Kezdés 19.25-kor a Győr+ TV-ben és itt, online!

Győr+ 2024.01.18.

Panír: készítsünk pasta all’arrabbiata-t!

Egy igazi tradicionális olasz tészta kerül a Panír középpontjába. Egyszerű és könnyen elérhető alapanyagokból áll össze a mediterrán fogás. Egy kis fokhagyma, paradicsom, friss petrezselyem és jóféle tészta, és szinte már is kész a pasta all'arrabbiata.

Kárpát Zsolt 2024.01.12.

Új év, új ételek

2024-ben is folytatódik a Győr+ Televízió, Panír című gasztronómiai műsora. Kovacsics „Koksza” István idén sem változtat jól bevált koncepcióján, ugyanis továbbra is gyorsan elkészíthető, ízletes fogások elkészítést mutatja be.

Győr+ 2023.11.30.

Panír: készítsünk „hambundáskenyeret”!

Egy kiadós reggelit készít el nekünk Koksza séf, aki két népszerű ételt kombinál. Ki ne szeretné a hamburgert és a bundás kenyeret? Ennek az extra változata egészen biztos, hogy kiváló napindító, és bőven gondoskodik a szükséges kalória mennyiségről is.

Hirdetés