Csülök Koksza módra
Húsvét környékén sokszor kerül asztalunkra a csülök. Éppen ezért a Panír séfje egy hagyományos étel elkészítését gondolta újra
Húsvét környékén sokszor kerül asztalunkra a csülök. Éppen ezért a Panír séfje egy hagyományos étel elkészítését gondolta újra
Húsvét környékén sokszor kerül asztalunkra a csülök. Éppen ezért a Panír séfje egy hagyományos étel elkészítését gondolta újra.
Koksza, a Panír séfje újra egy hamisítatlan magyaros ételt készít el nekünk, vendégével Simon Róbert Balázs győri országgyűlési képviselővel.
Koksza, a Panír séfje újra egy hamisítatlan magyaros ételt készít el nekünk, vendégével Simon Róbert Balázs győri országgyűlési képviselővel.
A Panír séfje most csavar egyet a nagyi-féle almás pitén.
Panír premier csütörtök este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!
Érdemes néha a rántott húst lecserélni, ebben segít nekünk Koksza, a Panír séfje.
A panír séfje most sem szakad el a magyar tradícióktól. Bemutatja, hogy a sertés tarjából, hogyan tudunk olyan cigánypecsenyét készíteni, ami után mindenki megnyalja mind a tíz ujját.
Ezúttal cigánypecsenye készül majd, pirított burgonyával.