Az antiszociális macska

Maszat: segítsetek az állatokon is!

Fotó: Győr+
Győr+
2022.03.09. 08:50

Az Ukrajnában tomboló háború híre senkit sem hagy hidegen, még Maszatot, az antiszociális macskát is foglalkoztatja. Gazdjától sokat hall, s a maga módján aggódik. Emberekért, állatokért. Hallgassunk rá is!

Csendesen szundizok a kanapémon, amit az Emberem vett nekem. Továbbra is sokat járkál el, amitől totál depressziós vagyok, mert arra gondolok, hogy mennyien felidegesítik minden áldott nap. Teljesen felesleges témákkal és vitákkal. De nem tudok mit tenni ellene. Ha hazajön, azért jelzem neki egy ajtó előtti pisivel, hogy nem kellene eljárkálnia itthonról….

Amúgy örülök, hogy én békésen alhatok, puha kanapén, s az Emberem vigyázza az álmom, akkor is, ha jelenleg soha nincs itthon… Viszont tudom, hogy most sok állattársamnak nehéz, menekülniük kell a gazdáikkal. Nem is tudom mit csinálnék, ha ki kellene mennem a hidegbe, de a popóm tuti befagyna. Szóval köszönöm, hogy itt béke van!

Kérem, hogy aki tudja, segítse az állatokat is ebben a nehéz helyzetben! Szerencsére sok-sok rendes kétlábú van, akik mindent IS megtesznek értünk. Ne nevessetek, ne morogjatok, hogy minek, hiszen nekik mi családtagok vagyunk!

Ahol segíthettek vagy segítséget kaphattok: