Hirdetés
Címke: állatvédelem
Hirdetés
Tóth Vivien 2021.01.18.

A győri gyepmesteri telepen minden élet számít

A sintértelep szó hallatán sokaknak a filmek jutnak eszükbe, ahol hálóval kobozzák el az állatot, és küldik a halálsorra. Szerencsére Győrben ez nem így működik, a telepen tisztaság van, a munkatársak állatszerető emberek, és nincs eutanázia sem. Királyfi Péter, a polgármesteri hivatal ellenőrzési referense nyilatkozott lapunknak a győri gyepmesteri telep működéséről.

Győr+ 2021.01.15.

Óvjuk kutyáinkat a fagytól!

Az extrém hideg az emberek mellett a szabadban tartott gazdasági állatokra és a házi kedvencekre is veszélyt jelenthet. Az Orpheus Állatvédő Egyesület tanácsaival és egy kis odafigyeléssel elkerülhető a környezetünkben tartott állatok szenvedése, fagyása.

Győr+ 2021.01.13.

Példaértékű a Győri Állatvédelem

Zalaegerszeg és Székesfehérvár után Győrben rendeztek állatvédelmi kerek-asztal-beszélgetést, ahol civil szervezetek képviselői és önkormányzat tisztségviselők mellett állatorvosok és a rendőrség munkatársai is beszéltek arról, hogyan lehetne jobbá tenni a már körvonalazódó Nemzeti Állatvédelmi Programot. A fórumon elhangzott: Győrben évtizedek óta odafigyelnek az állatokra, ami elsősorban a civil szervezeteknek és az önkormányzat köszönhető.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat