Vakcinainfó

Orbán Viktor: az oltásról, és a hölgyeknek is üzent

Fotó: Orbán Viktor hivatalos Facebook oldala
Győr+
2021.03.08. 14:51

A miniszterelnök ismét Facebook videót tett közzé hivatalos közösségi oldalán.

Hirdetés

A Vakcinainfó Extra 5. részében Orbán Viktor beszélt az oltásról, köszönetet mondott az oltásokat lehetővé tevő minden dolgozónak és nőnap alkalmából a hölgyeket is üdvözölte.

„Megérkezett a délutáni gyorsjelentés. 1 millió 2714 honfitársunkat sikerült eddig beoltani. Ezzel messze az EU-s átlag felett vagyunk, komoly és tekintélyes országokat – mint Németország és Ausztria – is meg tudtunk előzni. Sok tízezer ember munkája ez. Köszönetet szeretnék nekik mondani: orvosoknak, háziorvosoknak, ápolónőknek, betegszállítóknak, államigazgatásban dolgozóknak, rendőröknek, katonáknak. Rengeteg közöttük a hölgy, ma nőnap van, így nekik külön is szeretném megköszönni az erőfeszítéseiket. Hiszen ők két terhet visznek a vállukon: a munka mellett a családét is. Talán első helyen Müller Cecília országos tisztifőorvos asszonynak mondok köszönetet, és kívánok sok erőt a munkájához.

A következő napokban is folytatjuk az oltásokat, újabb vakcina-szállítmányok érkeznek. Gyorsan és hatékonyan fogunk oltani. Reményeim szerint gyorsan és hatékonyabban, mint a legtöbb Európai Uniós országban. A helyzet nem könnyű, de most már a célegyenesben vagyunk. Tartsunk össze a következő hetekben is, és akkor sikerülni fog. Együtt sikerülni fog!” – zárta az 5. Vakcinainfót Orbán Viktor.

A videó itt tekinthető meg:

A Vakcinainfó Extra 1. és 2. része ITT érhető el!

A Vakcinainfó Extra 3. és 4. része ITT érhető el!

Hirdetés