Koronavírus

Orbán Viktor a Facebookon üzent

Fotó: Orbán Viktor hivatalos Faceook oldala
Győr+
2021.03.06. 15:40

A Miniszterelnök szombat délután jelentkezett hivatalos Facebook oldalán, ahol Vakcinainfo Extra 1. rész címmel jelent meg egy videó.

Hirdetés

A miniszterelnök a videó elején így köszöntötte a nézőket: „Hahó Facebookosok! Új helyzet, új műfaj!”

A Vakcinainfóban Orbán Viktor elmonda, hogy „Az életünket most két párhuzamos folyamat határozza meg. Egyfelől tömegesen oltjuk azokat akik regisztráltak, és a vírus ellen vakcinát kértek.

Másfelől újult erővel támad a vírus harmadik hulláma. A célegyenesben vagyunk, most azért kell zárnunk, hogy minél hamarabb nyithassunk. Mindenkit arra kérek: regisztráljon, kérje a vakcinát, kérje az oltást. S akkor a beoltottak száma gyorsabban fog növekedni mint amilyen erővel a vírus támad.” – zárta szavait a kormányfő.

A videóüzenet megtekinthető:

Pár perc múlva egy újabb videó is megjelent a miniszterelnök hivatalos Facebook oldalán Vancinainfó Extra 2. rész címen, amelyben arról beszélt, hogy “Az oltás továbbra is önkéntes. Csak azokat tudjuk beoltani, akik regisztráltak. Eddig 2 millió 816 554 honfintársunk regisztrált. Oltunk, minden nap oltunk, ezen a napon is, sőt még húsvétkor is oltani fogunk.

Ezen a hétvégén elérjük az 1 milliós beoltotti számot. A terv szerint ami alapján dolgozunk 2 és fél millió ember lesz beoltva Magyarországon április elejére. Május elejére több, mint 4 és fél millió, és utána a 7 és 8 milliós számot is elérjük, ha regisztrálnak elegen és kérik a vakcinát. Kérem tegyék!A vasárnapi videók ITT érhetők el!

Hirdetés