Hirdetés
Címke: védőoltás
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.01.19.

A Linde szállította az első covid vakcinákat

Az ország egyik legnagyobb ipari- és egészségügyi gázgyártó vállalata tavaly december 25-én kapott felkérést a Pfizer és a BioNTech által fejlesztett koronavírus elleni oltóanyag első szállítmányának -70 Celsius fokon történő elosztására, országszerte.

MTI 2021.01.19.

Felkészültek a tömeges oltásokra, ha jön elég vakcina

Az oltási munkacsoport folyamatosan dolgozik, követi az oltások menetét, a várható vakcinaszállítmányokat, és felkészült a tömeges oltásokra is - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Kárpát Zsolt 2021.01.13.

Már az idősotthonok lakóit is oltják

Folyamatos a koronavírus elleni vakcinák beadása a megyében, az egészségügyi dolgozók mellett a nagyobb idősotthonokban is megkapják a védőoltást.

MTI 2021.01.11.

Olaszország kifogyott az oltóanyagból

Az amerikai Moderna cég koronavírus elleni vakcinájának érkezésére várnak Olaszországban, ahol több tartományban hétfőre elfogytak a rendelkezésre álló dózisok. Ezzel egy időben az új típusú koronavírus újabb "első betegét" azonosították Milánóban.

Győr+ 2021.01.10.

Már Győrben is oltják az idősotthonok lakóit

Ahogy az Széles Sándor, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja hivatalos közösségi oldalán közölte: a megyében is megkezdődött a szociális otthonban élők oltása.

MTI 2021.01.10.

1778-tal nőtt a fertőzöttek száma

Meghalt 94, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1778 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat