Hirdetés

Újra összefogtunk, mi is segítettünk!

Győr+
2020.03.25. 15:35

Az elmúlt években több jótékonysági kampányunk is volt, elég csak a tavalyi Csokibusz-akciónkat, vagy a Ne csak álmodj hintát, homokozót kezdeményezésünket említeni. Akkor önökkel együtt sikerült megvalósítani az álmokat, most is arra kérünk mindenkit, aki tud, segítsen. Minden forint jó helyre kerül, oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Hirdetés

Kollégáink most is összefogtak, két nap alatt 200.000 forintot dobtunk össze. Az összeg a Győri Segélyalapba kerül, ezzel szeretnénk segíteni győrieknek ezekben a vészterhes időkben.

Az alapba bárki utalhat, alsó határ nincs. Az alap mindenkori felhasználásáról a Győri Segélyalap Bizottság rendelkezik. Számlaszám: 11737007-15466004-13430005

Hirdetés

A győri vállalkozások, cégek, gazdasági adományozók a társadalmi szerepvállalásukon túl, a közösség érdekében tett segítő támogatásuk céljából befizetett adomány összegét költségként számolhatják el, ezáltal a társaságiadó-fizetési kötelezettségük csökkenthető.

Ahogy korábban sikerült: az Álomból valóság lett, megépülhetett a hinta és a homokozó, a Csokibusz is rója a kilométereket a mindszentpusztai autistaotthon fiataljaival.

Fogjunk össze újra!

Kapcsolódó témák: #Győri Segélyalap | #koronavírus |
likeold
a fb oldalunkat