Hirdetés

Pezseg a város

Fotó: MekliZ Fotó/Gaál Doroti
Győr+
2022.07.09. 09:07

Két év kihagyás után, idén rengeteg látogató örömére, ismét megtartották a Győrkőcfesztivált. A belváros ismét egy hatalmas, ingyenes játszótérré vált, ahol a legkisebbektől egészen a kamaszokig bárki megtalálhatta a számára megfelelő játékokat – sok helyszínen azonban a szülők és a nagyszülők ugyanolyan jól szórakoztak gyermekeikkel.

Hirdetés

Gyerekszáj – a Győrkőcön hallottuk:

Kisfiú kimerülten szól a szüleihez, miután a sokadik játékot próbálta ki a fesztiválon: „Fáradt vagyok… Tartok egy kis időt.”

Hirdetés

Anyuka figyelmezteti a kislányát, hogy óvatosan egye a gyümölcsöt. „Lilike, vigyázz, le ne nyeld a meggymagot!” A kislány nagyot nyelt, majd megszólalt: „Anya, mi az a mennymag?”

Apuka jelzi a kisfiának, hogy indulniuk kell haza a fesztiválról. „Bence, megyünk, nem szeretnék könyörögni. Egy szavad sem lehet, egész nap jó fej voltam.” A kisfiú elégedetlen: „Akkor most miért vagy rossz fej?”

Kislány az anyukájával sétál a kocsihoz. „Reni, fogd meg a kezem, átmegyünk az úttesten.” A kislány a plüssállatát szorongatva válaszol. „Nem tudom, tele van a kezem macival.”

Korábbi cikkeink a témában:

Kapcsolódó témák: #gyerekszáj | #Győrkőcfesztivál |
likeold
a fb oldalunkat