Hirdetés

„Mindenki örül, hogy újra van Győrkőcfesztivál!”

Fotó: Mekliz, Gaál Doroti
Győr+
2022.07.02. 18:35

Jól sikerült a Győrkőcfesztivál első napja, nagyon sokan jöttek ki a belvárosi helyszínekre. A főszervező, Kocsis Rozi szerint érezhetően mindenki örül a Győrkőcfesztiválnak.

Hirdetés

“Két év után mindennel elégedetttek lennénk; a kevés emberrel is, a nagyon sokkal pedig még elégedettebbek lennénk” mondta a Győr+ Médiának Kocsis Rozi, a fesztivál főszervezője. “A nyitóünnepségen a Dunakapu téren azt éreztem, hogy nem vagyunk annyian, mint három éve voltunk, de az is lehet, hogy az iszonyatos meleg miatt volt ez” – emlékezett vissza az első napra a Vaskakas Bábszínház igazgatója, aki azt is hozzátette: ahogy elkezdődött a kulcsátadás, kiderült, hogy sokan vannak a nézőtéren, csak mindenki az árnyékba húzódott előtte, viszont így hamar megtelt a tér.

Kocsis Rozi és Szúkenyik Tamás a tegnapi megnyitón

“Annyira kedvesek lettek a szülők és a gyerekek, érezzük, hogy mindenki örül annak, hogy újra van Győrkőcfesztivál” – emelte ki Kocsis Rozi. A péntek esti szélviharra utalva azt is megosztotta, hogy gyorsan kellett leszedni sok dekorációt és egyéb elemeket, de ebben is segítettek a szülők, amiért hálásak a szervezők.

Hirdetés

„Szombat reggel 5-kor kezdtük a munkát, hogy a 10 órai kezdésre minden készen álljon a gyerekeknek. Mennek a táncos helyszínek, csodálatos festmények, koncertek vannak” – sorolta a programlehetőséget, majd a vasárnapi programokra is invitált mindenki, hiszen ugyanez lesz egészen az este 6-os zárókoncertig.

Galéria: Mekliz, Gaál Doroti

likeold
a fb oldalunkat