Konferencia és séta a diabétesz ellen

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2022.09.26. 16:06

Nagyszabású program keretében zajlik majd november 6-án 10 órától II. Diabétesz Világnapi Koncferencia és Győri Diabétesz Séta, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Hirdetés

A GYMSM Diabetes Egyesület, a Patrónus Lions Club Győr és a PAEOK Felnőtt Diabetológiai Gondozója közös szervezésében valósul meg a II. Diabétesz Világnapi Koncferencia és Győri Diabétesz Séta november 6-án vasárnap 10 órától. A konferencia helyszínét a MCC Győri Képzési Központ biztosítja, míg a sétára a Káptalandombon kerül sor.

Az előadások témája a jövővel kapcsolatos, hiszen nagyon fontos, hogy minél többen megértsék, a cukorbetegség megelőzhető.

A szervezők várnak mindenkit, akik tenni akarnak a cukorbetegség szövődményeinek kialakulása ellen, szeretnének jöbb életminőséget és élhetőbb életet.

A konferencia helyszínén az előadások mellett lesznek egészségügyi szűrések, termékbemutatók, kedvezményes diabetikus termékek vásárlása, érzékenyítő programok, ültetett torna, majd természetesen a meghirdetett közös figyelemfelhívó sétára is sor kerül.

A rendezvény ingyenes, 10.30-tól 17 óráig mindenki számára látogatható, de különösen várják az olyan érdeklődőket, akiknek a gyermekük cukorbeteg, vagy ők maguk élnek együtt ezzel a betegséggel. Szívesen látják a “csak” diétázókat, a tablettát szedőket, az inzulinnel kezelteket és azokat is, akiknek a legjobb barátjuk, vagy éppen a szerelmük érintett a diabétesz témájában. Szóval tulajdonképpen tényleg mindenkit, mert a téma sokrétű, a betegség pedig nem tudhatjuk kit érint éppen. Jobb elébe menni a dolgoknak és megtenni mindent a megelőzés érdekében.

A szervezők kérnek mindenkit, hogy a részvételi szándékukat jelezzék az alábbi mail címen: gyor.diabetes@gmail.com

Nyitóképünk a tavalyi Diabétesz Séta során készült!

TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt

Hirdetés