Győr+ Mancsok

Egy bújós, barátságos cica, Niki is gazdira vár

Bodrogi Sára Ács Tamás
2022.11.02. 19:00

Tiszta, ártatlan tekintet, pihe-puha fülek, selymes fehér-barna bunda – ő nem más, mint Niki cica, a Győr+ Mancsok rovatunk legújabb gazdikeresője, aki a Győri Állatmenhelyen várja az érdeklődőket, akik ismerkednének vele, és hazavinnék.

Niki cica 2021 júniusában született, ivartalanított, parazitamentes nőstény cica. Egy igazi bújós szőrpamacs: nagyon szereti az embereket, gyerekeket, felnőtteket egyaránt. Ezt nekünk is megmutatta, amikor a Győr+ csapata a menhelyen járt: a kameránk előtt édesen bújt Mészáros Brigittához, az egyik gondozóhoz, boldogan hagyta, hogy simogassa csinos kis pofiját, picike lábát, puha hátát. Nem akart elmenekülni, komfortosan érezte magát, tudta, hogy jó kezekben van, örült az emberi közelségnek, szeretetnek – sőt, igényelte is. Őt látva csak arra tudtam gondolni, ez a kedves kis teremtés mennyire megnyugodna gazdája ölelésében, végleges, szerető otthonában, és hogy mennyire megérdemelné, hogy őt is hazavigyék.

Niki egy éve került a Győri Állatmenhely gondozásába talált cicaként, állatbarátok akadtak a nyomára, és vitték be őt. Kezdetben azért bizalmatlan volt, de ahogy megszokta ideiglenes otthonát, úgy vált egyre nyitottabbá a környezete felé. Az új dolgokat még ma is kicsit fenntartással kezeli, ugyanakkor természetéből adódóan mindenre nagyon kíváncsi, szeretné felfedezni az egész világot. Ez a cicus rendkívül barátságos, és mint kiderült, a cicatársaival is jól kijön. Brigittától megtudtuk, eddig a kutyusok felé sem mutatta ki nemtetszését, de velük való viszonya kevésbé ismert. Ettől függetlenül úgy gondolja, kellő szoktatással kutyákkal is össze tudna barátkozni.

Gondozói már jól tudják, milyen Niki szeretnivaló, játékos oldala, és bátran ajánlják akár olyan családok figyelmébe is, akiknek kisgyermekük van. A Győri Állatmenhely benti tartással adja örökbe a macskákat, így Nikit is szobacicaként képzelik el. Várják az érdeklődőket, akik szeretnék megismerni ezt a csodaszép négylábút, és a legboldogabb cicussá varázsolnák azzal, hogy befogadják, gondozzák, szeretgetik őt!

Galéria: Ács Tamás

A Győr+ Mancsok rovatunkban eddig bemutatott cicáink Nikin kívül mind otthonra leltek, kutyusaink közül még öten várnak gazdira: Bianka, Félix, Marco, Honey és Mylo – ismerkedjenek velük is, olvassanak róluk bővebben oldalunkon!

Kapcsolódó témák: #állatok | #Győri Állatmenhely | #örökbefogadás |