Hirdetés
Címke: állatok
Hirdetés
Győr+ 2020.09.05.

A legkisebb szarvasmarhák csak Győrben

Már hullnak a fák levelei, és az iskola is elkezdődött: visszavonhatatlanul beköszöntött az ősz. A győri Xantus János Állatkert ebben az időszakban is sok szeretettel várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat!

Győr+ 2020.08.25.

Kutyások versenye

Ismét ünnepre készülhetnek a kutyás sportok kedvelői, augusztus 29–30-án tartják ugyanis a VIII. Szigetköz Agility kupát a dunaszegi sportpályán. Várják az érdeklődőket is.

Tóth Vivien 2020.07.23.

A kánikula veszélyes a kutyákra

A nyári melegben nagyon oda kell figyelnünk kis kedvenceinkre. A forró beton, az árnyékok hiánya, az élősködők, de még a klíma is veszélyeket hordozhat magában a kutyánkra nézve. Dr. Sík Sándor állatorvossal beszélgettünk, mire kell figyelni a legmelegebb hónapokban, és ha már megtörténik a baj, mi a teendő.

Tóth Vivien 2020.06.22.

Társ egy életre

A felelős állattartás első lépése – miután kiválasztottuk milyen fajta kiskedvencet szeretnénk vásárolni –, hogy felmérjük, honnan vesszük meg az áhított fajtatiszta állatot. Nem mindegy, hogy tenyésztőnél vásárolunk, vagy az apróhirdetésekben szereplő, úgynevezett szaporítóktól.

Bodrogi Sára 2020.06.11.

Tatu vagyok, vigyél haza!

Sajnos sok olyan kutyus van a Győri Állatmenhelyen, akik már évek óta élnek a rácsok mögött, reménytelenül, gazdira várva. A Győr+ Mancsok rovatunk célja továbbra is az, hogy segítsük az otthonra találását ezeknek az árva állatoknak. Most Tatut mutatjuk be az olvasóinknak azt remélve, hogy ő is minél előbb szerető családba költözhet.

MTI 2020.06.08.

Kiszökött kifutójából egy óriásbanda Koppenhágában

Kiszökött kifutójából hétfő kora reggel a Koppenhágai Állatkert egyik óriáspandája és kószált egy kicsit a park területén, míg végül a gondozóknak sikerült befogniuk. Az incidens még nyitás előtt történt.

Győr+ 2020.05.04.

Kisgólyák kamerák előtt

Boldog gólyaszülők örvendhetnek, világra jöttek utódaik, mindhárom fióka egészséges.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat