A Vitézi Rend nyugdíjasai beszélgettek a polgármesterrel

J. Kovács Andrea Fotó: Vig Norbert
2024.04.19. 21:33

Péntek este a Történelmi Vitézi Rend Területi Székkapitányságának Nyugdíjas Klubjában folytatódott a „Beszélgess a polgármesterrel!” sorozat.

Fehérné Markó Kamilla, a klub vezetője elmondta: a 2007-ben alakult csoport legfontosabb célja nemzeti hagyományaink őrzése, ápolása. A tagok rendszeresen találkoznak, de az utóbbi években gondot jelentett nekik, hogy nem volt állandó helyük, ezért örömmel fogadták a nyugdíjas klubok házának megnyitását.

Dr. Dézsi Csaba András rövid áttekintést adott a város rendszerváltás utáni helyzetének alakulásáról, fejlődéséről. Hozzátette: harminc éve, 1994 óta önkormányzati képviselő, és óriási megtiszteltetésnek érzi, hogy polgármester lehet.

Az elmúlt négy évben rengeteg eredményt sikerült elérni, annak ellenére, hogy a Covid-járvány, majd az energiaválság nehéz helyzetbe hozta az önkormányzatot. Ugyanakkor számos hibával és mulasztással kellett szembesülnie, amikor átvette a város vezetését. Kérdésekre válaszolva beszélt a legfontosabb megoldandó feladatokról és célkitűzésekről.

Végül átnyújtotta a klubvezetőnek az adományt jelképező táblát.

Galéria: Vig Norbert

TV-s szerkesztő: Németh Boglárka