Címke: virágosítás
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.11.09.

A legvirágosabb házakat díjazták

A legvirágosabb családi- és társasházakat, erkélyeket díjazták a „Virágos városunk Győr - 2023” elnevezésű környezetszépítő verseny eredményhirdetésén.

Győr+ 2023.07.14.

Nevezési rekord a jubileumi Virágos Magyarország versenyen

Minden korábbinál nagyobb számú nevezéssel ünnepli 30. születésnapját a Virágos Magyarország verseny. Idén már közel 400 település méretteti meg magát 549 pályázattal. A kertész- és tájépítészmérnökök, turisztikai szakemberek közreműködésével már javában zajló zsűrizés után az őszi, ünnepélyes díjátadón derül majd ki, hogy közülük mely közösségek kapnak elismerést környezetszépítő munkájukért.

Győr+ 2023.05.26.

Virágos városunk Győr: helyi környezetszépítő verseny

A szépen gondozott közterületek, a lakókörnyezetünk igényes kialakítása iránti természetes igényből merítve az ötletet, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata ismét megszervezi a „Virágos városunk Győr” környezetszépítő versenyt.

Földvári Gabriella 2023.05.23.

Virágba borultak a belváros utcái, terei

Több mint félszáz virágoszlop kerül ki a belvárosi sétálóutcákra, terekre, a munkálatokat kedden kezdték a Győr-Szol szakemberei. Ezek mellett virágpiramisok, virágoszlopok, virágládák díszítik azokat a területeket, ahol ágyások kialakítására nincs lehetőség.

Mireider Máté 2023.05.10.

Új felületeken ad még több információt a Győr-Szol

A Facebookon megújult a városi közszolgáltató cég felülete, így még gyorsabb a tájékoztatás és az információk átadása. Az Instagramon is érdemes követni a vállalat oldalát, naprakész információkat kaphatunk elsőkézből. A Győr-Szol tevékenységei bemutatásával szeretne közelebb kerülni a győriekhez.

Földvári Gabriella 2023.05.08.

Százezer virágpalántát ültetnek el városszerte

Hétfőn megkezdődött az egynyári virágok kiültetése Győrben. Az első növények a Mártírok úti ágyásba kerültek, melyben egy szívformát alakítottak ki piros begóniákból.

Győr+ 2023.05.06.

Előkészülnek a virágültetésre

Hamarosan kikerülnek Győr közterületeire az egynyári virágok. A mintegy százezer palánta kiültetését azonban elő kell készíteni, ezt a munkát végzik a napokban a Győr-Szol Zrt. dolgozói.

Földvári Gabriella 2023.05.04.

Helyi környezetszépítő verseny indul

Idén is meghirdeti az önkormányzat a Virágos városunk Győr pályázatot, ezúttal is családi ház, társasház, erkély és üzletek teraszai kategóriákban.

Hirdetés