Hirdetés
Címke: virágosítás
Hirdetés
MTI 2022.06.20.

Rekordszámú nevezés a Virágos Magyarország versenyen

Idén rekordszámú nevezést regisztráltak a Virágos Magyarország versenyen: 349 település - közöttük 33 határon túli magyar közösség - összesen 452 pályázattal nevezett be a június 15-én zárult megmérettetésre. A rövidesen induló, több mint 150 kertész- és tájépítész szakember közreműködésével zajló zsűrizést követően az őszi, ünnepélyes díjátadón derül ki, hogy mely közösségek kapják az elismeréseket - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség hétfőn.

Földvári Gabriella 2022.06.03.

Fejlesztések, közérzetjavító intézkedések

Radnóti Ákos alpolgármester az adyvárosi nyári nagytakarításról számolt be lapunkban, valamint kedden a Győr+ Rádió vendégeként számos, más fontos közérdekű témát érintett a beszélgetésben.

Földvári Gabriella 2022.05.24.

Virágoszlopok, ládák és piramisok díszítik a várost

Fehér begóniákkal beültetett virágoszlopokat helyeznek ki mától a Baross úton és a belváros különböző pontjain. Emellett kikerülnek a nagy virágládák a frekventált helyekre és a virágpiramisok a különböző városrészekbe.

Földvári Gabriella 2022.05.11.

Papagájfű, kakastaréj és hamvaska is kerül az ágyásokba

Megkezdődött Győrben az egynyári virágok kiültetése, az első növények két alpolgármester segítségével kerültek a Mártírok útja mellett található ágyásba, melyben egy szívformát alakítottak ki piros begóniákból.

HAK 2021.06.10.

Egyre csak szépül a város

Győrben eddig is kiemelt figyelmet fordítottak a virágosításra, a Győr+ Média is a számos alkalommal számolt már be ültetésekről, virágosztásról. Most egy újabb ötlettel bővült a belváros, s lett még inkább szerethetőbb.

Győr+ 2021.05.27.

Legyen Győr a legvirágosabb város

Negyven virágládát ültettek be az adyvárosi tó partján, a virágosításban dr. Dézsi Csaba András polgármester és Radnóti Ákos alpolgármester, a terület önkormányzati képviselője is rész vett.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat