Virágos városunk Győr: helyi környezetszépítő verseny

Győr+ Fotó: Ács Tamás
2023.05.26. 20:11

A szépen gondozott közterületek, a lakókörnyezetünk igényes kialakítása iránti természetes igényből merítve az ötletet, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata ismét megszervezi a „Virágos városunk Győr” környezetszépítő versenyt.

Az önkormányzat által – Győr közigazgatási területén belül – meghirdetett versenybe magánszemélyek, lakóközösségek és üzletek jelentkezését várják az alábbi kategóriákban:

  • Családi ház
  • Társasházi / Lakásszövetkezeti lakótömb
  • Erkély
  • Üzletek teraszai

A társasházak, lakásszövetkezeti lakótömbök esetében egy háztömb, vagy legalább két lépcsőház lakóinak összefogása szükséges a jelentkezéshez.

A versenybe nevezni 2023. május 31-ig lehet.

Nevezési lapot a városháza portájáról lehet elvinni, valamint az önkormányzat www.gyor.hu honlapjáról lehet letölteni.

A nevezést személyesen Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Településfejlesztési és Városstratégiai Főosztály Városfejlesztési és Városüzemeltetési Osztályára (II. emelet 237. iroda) kell eljuttatni, illetve postai úton az alábbi címre megküldeni: Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 9021 Győr, Városház tér 1. A borítékon kérik feltüntetni: „Virágos városunk Győr” verseny. Elektronikus úton az alábbi e-mail-címen várják a nevezéseket: [email protected].

Szakemberekből álló szemlebizottság áll fel, akik júniusban helyszíni bejárást tartanak és értékelik a látottakat. A versenybe benevezettek közül a kategóriák 1–3. helyezettjei az önkormányzat által felajánlott díjakban részesülnek és az önkormányzat által adományozott „Virágos városunk Győr 2023” tábla kihelyezésére jogosultak.

Kapcsolódó témák: #Győr | #virágosítás |