Címke: városfejlesztés
Hirdetés
Győr+ 2022.06.29.

Készül a Fenntartható Városfejlesztési Stratégia

Különböző munkacsoportokban, több száz szakértő és a lakosság bevonásával készül a 2027-ig szóló Fenntartható Városfejlesztési Stratégia. Szerdán a városházán egy műhelybeszélgetés keretében főként a gazdasági elképzelések, tervek, igények és lehetőségek kerültek terítékre.

Győr+ 2022.05.27.

Számít a véleményed! – Városfejlesztési kérdőív indul

Új településfejlesztési dokumentumokat készít Győr. Közép- és hosszútávú fejlesztési elképzeléseket rögzítenek ebben, amelyek meghatározzák a város jövőjét. Ehhez kérik a lakosság segítségét, akik anonim módon oszthatják meg véleményüket. A kérdőív egy rövid és egy hosszabb részből áll, kitöltésük nagyjából 2 és 5 percet vesz igénybe. A válaszadásra 2022. június 12-ig van lehetőség, a kérdőív egy rövidebb és egy hosszabb részből áll, de az összes kérdés megválaszolása sem kerül többe összesen 10 percnél.

Győr+ 2021.01.24.

Építészhallgatók adtak ötleteket a győri belvárosra

Érintésmentes ivókút, moduláris sportpark, folyóparti lépcsőpad – kreatív ötletek sorát ismertették a győri Széchenyi István Egyetem designkurzusának építészszakos hallgatói a részben online, részben a győri városházán megtartott vizsgabemutatón. Az esemény jól példázta az intézmény és a győri önkormányzat közötti partnerkapcsolatot.

Hirdetés