Címke: újradó fesztivál
Hirdetés
Győr+ 2022.09.18.

Mindent vitt az ÚjRadó, Azahriah tarolt! Mutatjuk a második napot!

Igazi őszi hétvégén rendezték meg az ÚjRadó Fesztivált Győrben. Már az első, pénteki nap is nagy közönséget vonzott, a szombati kavalkád azonban minden várakozást felülmúlt. Víziprogramok, óriás buborék, fényfestés és az elmaradhatatlan színpadi show, a hangulatról ezúttal Azahriah gondoskodott.

Győr+ 2022.09.17.

Borongós időben is bombajó, ilyen volt az ÚjRadó!

A borongós időjárás ellenére is zúgott a sziget, színes programokkal, sztárfellépőkkel folytatódott pénteken az ÚjRadó Fesztivál. Az őszi szemerkélő eső senkit nem tántorított el attól, hogy jól érezze magát a pompába öltözött, hangulatos helyszínen.

Győr+ 2022.09.16.

Lezárás a fesztivál miatt! Változik a buszok útvonala!

Péntek reggeltől az ÚjRadó Fesztivál miatt már lezárták a Rába kettős hidat és a Zechmeister utca egy részét, ezért az autósok mellett az érintett helyi járatos buszok is terelt útvonalon közlekednek. A lezárás szombaton 23 óráig tart.

Győr+ 2022.09.15.

Dallos Bogi és Azahriah az ÚjRadón

Folytatódik a Radó-sziget megújulásának ünnepe. A rendezvény célja, hogy a győriek és a városba látogatók újra kihasználhassák a sziget adottságait és megismerhessék a jövőben megújuló csónakház új funkcióit is. Mutatjuk a programokat!

Győr+ 2022.09.12.

Újra ÚjRadó – Dallos Bogi és Azahriah lép fel

Folytatódik a Radó-sziget megújulásának ünnepe. A rendezvény célja, hogy a győriek és a városba látogatók újra kihasználhassák a sziget adottságait és megismerhessék a jövőben megújuló csónakház új funkcióit is.

Győr+ 2022.08.28.

Szikora Robival zárult az ÚjRadó Fesztivál

A kétnapos fesztivál a belváros ikonikus pontján, a Radó-szigeten kapott helyet. Az aktualitást a Spartacus-csónakház adta, amit a város hamarosan felújít, vele együtt pedig a sziget is új arculatot kap, ezzel bővítve Győr színes és élvezetes programlehetőségeit.

Győr+ 2022.08.26.

Pezsgő hangulat az ÚjRadó Fesztiválon

A Bortörténelmi Napokkal együtt zajlik Győrben az ÚjRadó Fesztivál is. A pénteken és szombaton zajló esemény első napja remek hangulatot hozott, sok érdeklődő kilátogatott a Radó-szigetre.

Hirdetés