Hirdetés
Címke: ügyészség
Hirdetés
Győr+ 2021.07.13.

Szidalmazták a járőröket

Vádemelés a 46 éves férfi és 45 éves felesége ellen, akik sértegették a velük szemben intézkedő rendőrt, és katonákat.

Győr+ 2021.07.12.

Négyszázezres kárt okozott ismerőse céges autójában

A 29 éves férfi – különös visszaesőként – tavaly karácsonykor egy munkásszállón elvette az ott lakó egyik férfi céges autójának indítókulcsát majd két munkatársával együtt az autóval elhajtott. A járművel ezt követően balesetet szenvedett - 400.000 forint anyagi kárt okozva az autóban.

Győr+ 2021.06.21.

Cukorral húzták csőbe a drogot rendelő férfit

A bíróság a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség indítványára meghosszabbította a letartóztatását annak a férfinak, aki legalább tíz alkalommal rendelt a darknetről kábítószert. A drogot az ügyészség engedélyével a rendőrség egy esetben lefoglalta, és kristálycukorral helyettesítette.

Győr+ 2021.06.14.

Ukrán férfiak: csempészni érkeztek

A Soproni Járási Ügyészség vádat emelt három ukrán férfival szemben, akik pénzszerzés céljából, embercsempészés érdekében jöttek idén februárban Magyarországra. Őket a rendőrök elfogták, a csempészett migráns személyek pedig elmenekültek.

Győr+ 2021.06.07.

Bántalmazás: súlyosítást kértek a hajléktalanra

A Győri Fellebbviteli Főügyészség, mint másodfokú ügyészség az elsőfokú ítélet megváltoztatását, a büntetés súlyosítását indítványozza abban az ügyben, amelyben a hajléktalan vádlott a szintén hajléktalan sértettet rendszeresen bántalmazta.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat