Címke: testmozgás
Hirdetés
Mihályi Orsi 2023.09.19.

Molnár Sarolta: „A jógára meg kellett érnem”

A jógáról és annak jótékony hatásairól volt szó a Győri Édesben. A beszélgető partner – aki visszatérő vendége a műsornak – Molnár Sarolta rekreációs szakember és egyben jóga oktató.

Mireider Máté 2022.09.03.

Sportoljunk, és nem kell lemondani a hamburgerről!

Győri siker született a Mr. & Ms. Muscle Beach elnevezésű testépítő bajnokságon. Nagy Laura bikini fitnesz I. kategóriában diadalmaskodott a Siófok Plázson megrendezett viadalon.

J. Kovács Andrea 2022.08.06.

Első Győri Zöld Futás – 2022. október 1.

Idén ősszel már második alkalommal rendezik meg a Győri Klíma Expót, amelynek kifejezett célja a környezettudatos gondolkodás erősítése. A rendezvény részeként közösségi futásra hívják a város lakóit. A részletekről Márkusné Konrád Réka, az önkormányzat Környezetvédelmi Osztályának munkatársa tájékoztatta lapunkat.

Győr+ 2022.05.31.

Rekordrészvétellel zárult a Botra fel! kampány

Minden eddiginél többen vettek részt a hétvégén a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége és a Magyar Hypertonia Társaság által közösen szervezett Botra fel! megmozduláson. Az eredetileg 24 városban meghirdetett sétán közel 1300-an vettek részt annak érdekében, hogy felhívják a sport jótékony hatásaira a figyelmet a cukorbetegség és a magas vérnyomás ellen. A program végül 22 városban valósult meg sikeresen, két helyszínen – Kaposváron és Sarkadon – a hétvégi heves esőzés miatt későbbi időpontban rendezik meg a sétát.

Győr+ 2021.10.02.

Szőlőcukor és futócipő

Az idei XV. NN Ultrabalaton futóverseny az ötödik alkalom, hogy a Győri Törvényszék csapata is rajthoz áll. Idén először azonban nemcsak a Győri Törvényszék elnevezésű, 13 futóból és 2 biciklis kísérőből álló csapat áll rajthoz, hanem a Reménycsapat 2021 elnevezésű, 10 futóból és egy biciklis kísérőből álló csapat is.

HAK/KZS 2021.09.18.

Nagyot tekertek a Városháza előtt

Hetedik alkalommal volt Spinracing Maraton Győrben, ezúttal viszont egy vadonatúj helyszínre, a Városháza előtti térre vártak minden érdeklődőt. A kihívás sikerült, senkinek nem vette el a kedvét és erejét a beköszönő őszi időjárás.

Győr+ 2021.09.18.

Tájfutók városszerte: 1300 sportoló érkezett

Győr ad otthont a tájfutó Rövidtávú Országos Bajnokságnak és a Sprint Váltó Országos Bajnokságnak, valamint a Magyar Honvédség Tájfutó Bajnokságát és világranglista futamokat is a városba hozták, így igencsak különleges és mozgalmas hétvége a mostani.

KZS-HAK 2021.09.18.

A leukémiás gyermekekért futottak és mosolyogtak, Győrben is

A Fuss, Fotózz, Mosolyogj kampány célja, hogy magyar turisztikai csodákra hívják fel a figyelmet sportolói szemszögből, mindezt úgy, hogy a legnemesebb célt szolgálják vele. Szeretnék bemutatni, hogy a leukémiás gyermekek is képesek mosolyogni, s talán ők a legszebben, mert igazán hisznek a gyógyulásban. Higgyünk bennük mi is!

Győr+ 2021.07.30.

Ingyen edzhetnek a győri pedagógusok az egyik fitnesz klubban

A városvezetésnek fontos a győriek egészsége. A cél érdekében, dr. Dézsi Csaba András polgármester közbenjárására minden győri lakcímkártyával rendelkező pedagógus ingyenesen használhatja az edzőtermet az egyik fitnesz klubban.

Hirdetés