Címke: teke
Hirdetés
Győr+ 2023.03.05.

A legfrissebb tekés hírek Győrből

Az Ipartechnika SE női csapata és a Győr-Szol férfi csapata is mérkőzést játszott a hétvégén. A hölgyek a Rákoshegy II. csapatával, míg a férfiak az FTC-vel mérték össze az erejük. A győzelmet most csak a nők szerezték meg.

Győr+ 2023.02.26.

Bravúros Győr-Szol tekesiker a Kaposvár ellen

A teke Szuperligában szombaton felsőházi rangadóra került sor. Az ősszel három válogatott játékossal megerősödött, dobogós helyen álló, bombaerős Kaposvár látogatott Győrbe.

Győr+ 2022.12.21.

Kitüntették az Ipartechnika Győr SE elnökét

Anduskáné Cseh Anikó Katalin, az Ipartechnika Győr SE elnöke Tekesportért kitüntetésben részesült. Az egyesület vezetőjeként nemcsak a városi, hanem az országos női tekesport életében is meghatározó szerepet tölt be.

Győr+ 2022.03.30.

Teke: Bajnokok Ligája négyes döntőt rendez Győr

A magyar városok felkészültek a teke BL négyes döntőre. A legrangosabb európai kupasorozat idei végjátékát két városban bonyolítják le április 2-én és 3-án. Győrben a nők gurítanak, míg a férfi csapatok Pápán lépnek pályára.

Ficsór Dávid 2022.03.16.

A magyar bajnok női tekéseket köszöntötték

A szuperliga győztes Ipartechnika Győr SE női tekecsapatát köszöntötte Radnóti Ákos szerdán a Városházán. A sportért is felelős alpolgármester az eseményen elmondta, fontosnak tartja, hogy a remek eredményeket elérő győri sportolókat, egyesületeket a város külön is köszöntse.

Hirdetés