Címke: teke
Hirdetés
Győr+ 2024.04.08.

Kiváló játékkal a legjobbak a győri tekés hölgyek

Kiváló körülmények között, a Pápai Sportcentrum Makkai Miklós Tekecsarnokában rendezték meg az elmúlt hétvégén a Magyar Kupadöntőt, ahová Magyarország négy legjobb női tekecsapatának tagjai kerültek be a selejtezőkből. Az Ipartechnika Győr Sportegyesület ászai a dobogó legfelső fokára állhattak.

Győr+ 2024.01.15.

Teke: hat Rába ETO-s a legjobb tizenhárom között

A Megyei Szövetség megbízásából a Rába ETO Győr SE teke szakosztálya szervezte és bonyolította le a soron következő Győr-Moson-Sopron vármegyei felnőtt férfi egyéni tekebajnokságot.

Győr+ 2024.01.12.

Szurkoljunk a tekéseknek!

A Megyei Szövetség megbízásából a Rába ETO Győr SE teke szakosztálya szervezi, bonyolítja le a soron következő Győr-Moson-Sopron vármegyei felnőtt férfi egyéni tekebajnokságot.

Pécskai István 2023.06.12.

Négy évtizedes karrierre lehet büszke a teke győri nagykövete

Anduskáné Cseh Anikó Katalin életében központi szerepet játszik a teke. Eleinte játékosként ért el sikereket, később pedig sportvezetőként, bíróként és szervezőként is magas szintre jutott. A városi női tekecsapat elnöke rengeteget tett szeretett sportága népszerűsítéséért és fejlesztéséért, több évtizedes munkáját az önkormányzat „Győr Sportjáért” díjjal jutalmazta.

Pécskai István 2023.06.08.

A bajnok győri tekéseket köszöntötték

Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester az Ipartechnika Győr SE női tekecsapatát köszöntötte a városházán. A győri tekések a hazai és a nemzetközi porondon is kiemelkedően szerepelnek, a 2022/23-as Szuperliga-kiírás csapatbajnokságában meggyőző teljesítménnyel diadalmaskodtak idehaza.

Győr+ 2023.03.05.

A legfrissebb tekés hírek Győrből

Az Ipartechnika SE női csapata és a Győr-Szol férfi csapata is mérkőzést játszott a hétvégén. A hölgyek a Rákoshegy II. csapatával, míg a férfiak az FTC-vel mérték össze az erejük. A győzelmet most csak a nők szerezték meg.

Győr+ 2023.02.26.

Bravúros Győr-Szol tekesiker a Kaposvár ellen

A teke Szuperligában szombaton felsőházi rangadóra került sor. Az ősszel három válogatott játékossal megerősödött, dobogós helyen álló, bombaerős Kaposvár látogatott Győrbe.

Hirdetés