A legfrissebb tekés hírek Győrből

Győr+ Fotó: Ipartechnika SE
2023.03.05. 13:23

Az Ipartechnika SE női csapata és a Győr-Szol férfi csapata is mérkőzést játszott a hétvégén. A hölgyek a Rákoshegy II. csapatával, míg a férfiak az FTC-vel mérték össze az erejük. A győzelmet most csak a nők szerezték meg.

Az Ipartechnika női tekecsapata hazai pályán fogadta a Rákoshegy II. csapatát.

Ünnepi pillanatokkal indult a mérkőzés: Batki-Dávid Veronika az Országos Teke Szövetség alelnöke adta át a „Tekesportért” kitüntetést Anduskáné Cseh Anikó Katalinnak az Ipartechnika SE elnökének, míg a „Tekesportért” posztumusz díjat a váratlanul elhunyt Kristyán István edzőnek ítélték oda.

Az Ipartechnika női csapata a tavalyi évben Magyar Bajnok és Magyar Kupa győztes lett. Szintén szép eredmény még, hogy a Klubcsapatok Világkupáján az 5. helyet érték el és bejutottak a Bajnokok Ligája legjobb 8 csapata közé!

A Rákoshegy II. csapata elleni meccsen a győri lányok esélyt sem adtak ellenfelüknek, így magabiztos 7:1 arányú győzelmet arattak.

Eredmény: Ipartechnika SE – Rákoshegy II. 7:1 (3463 : 3164 fa)
Pontszerzők: Sass Edit 642 (!) Domján Tímea 600, Horváth Sarolta 599, Tóth Katalin 570, Tóth-Móricz Kata 539 fa. 

A Győr-Szol férfi tekecsapata az FTC vendége volt Budapesten a Népligeti 6 sávos tekecsarnokban.

A végig izgalmas mérkőzésen a kiesés elől menekülő, a télen megerősödött Fradisták – az utolsó pályán extrát nyújtó játékosuknak köszönhetően –váratlanul 26 fával legyőzték a győri fiúkat. 

Eredmény: FTC – Győr-Szol 5:3 ( 3412 : 3386 fa)
Pontszerzők: Danóczy Richárd 595, Somodi Károly 574, Bíró Ervin 543 fa. 
Kapcsolódó témák: #Ipartechnika SE | #teke |