Címke: szurkoló
Hirdetés
Győr+ 2024.04.04.

Visszatérnek a stadionba az ETO szurkolói

Lezáródni látszik az ETO FC Győr és a szervezett szurkolói csoportok közötti nézeteltérés, amelyről a szurkolók közleményben számoltak be. Ez pedig azt jelenti: visszatérnek a stadionba!

Győr+ 2024.03.13.

Zajlik a nyomozás a szurkolói rendbontás ügyében

A március 11-ei ETO-Honvéd labdarúgó mérkőzésen meglepetésre vendégsiker született, a meccs azonban úgy tűnik, nem emiatt marad emlékezetes. A második félidőben az emeleti lelátón ugyanis rendbontás történt, legalább ketten megsérültek. Itt nem csak az ETO szurkolói, hanem lengyel focidrukkerek is voltak. A rendőrség is nyomoz az ügyben.

Pécskai István 2023.05.04.

Balhé az ETO-meccs után: Szendrei összeszólalkozhatott a szurkolókkal

Kényes esemény borzolta a kedélyeket a labdarúgó-NB II-ben szereplő ETO FC csapatánál. A legutóbbi bajnoki találkozó, a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzést (0-0) követően a zöld-fehérek játékosa, Szendrei Ákos összetűzésbe került a csapat szurkolóival.

Győr+ 2023.03.01.

Szurkolókat toboroz csütörtökön a Városháza előtt a SERCO UNI Győr

Tele vannak programokkal a győri kosaras lányok. Az előttük álló mérkőzések mellett a klub hangulatfelelőse Bors Balázs, valamint a csapat oszlopos tagja Bach Bogi a Győr+ Rádióban beszélt egy izgalmas csütörtöki eseményről is, hiszen a SERCO UNI Győr szurkolókat toboroz majd a Városháza előtti téren.

Pécskai István 2022.05.22.

Rajongtak a szurkolók a Rába ETO-ért

Immáron négy évtized eltelt azóta, hogy a Rába ETO futballcsapatának játékosai Győr hőseivé váltak. A gárda látványos és közönségszórakoztató játékkal, az ikonikussá vált mesteredző, a „Mágus” becenevet kiérdemlő Verebes József irányításával bajnoki címet nyert az élvonal 1981–82-es idényében. A jubileum kapcsán lapunk cikksorozatot készít, amelyben a legendás együttes tagjai, a hozzájuk közel álló személyek és a szurkolók elevenítik fel emlékeiket.

Hirdetés