Szurkolókat toboroz csütörtökön a Városháza előtt a SERCO UNI Győr

Győr+ Fotó: Bajzát Zsuzsi
2023.03.01. 12:01

Tele vannak programokkal a győri kosaras lányok. Az előttük álló mérkőzések mellett a klub hangulatfelelőse Bors Balázs, valamint a csapat oszlopos tagja Bach Bogi a Győr+ Rádióban beszélt egy izgalmas csütörtöki eseményről is, hiszen a SERCO UNI Győr szurkolókat toboroz majd a Városháza előtti téren.

“A Városháza elé fogunk kitelepülni, egy gyönyörű kosárpalánkkal és egy vendéggel, Radnóti Ákossal, a sportért is felelős alpolgármesterrel, aki engem hív majd ki egy kosármeccsre. Várunk mindenkit szeretettel 14-17 óráig, dobáljatok velünk, legyetek részesei Tik-Tok-os tartalmainknak is! – hívta fel a figyelmet a beszélgetés kezdetén Bors Balázs, aki azt is hozzátette, hogy a szombati meccsre szóló tiszteletjegyeket is osztanak majd a helyszínen. Ezen a hétvégén ugyanis a Sopron ellen lépnek pályára a győri lányok.

“Nagyon fontos, parázs mérkőzésre számítunk szombaton, ezért is fontos, hogy minél többen kilátogassanak az eseményre, hiszen az nagyon sokat tud emelni a csapat teljesítményén, ha a helyszínen szorítanak értünk, és drukkolnak nekünk” – ezt már Bach Bogi mondta a szerdai találkozón.

Hogy a szombati mérkőzés mellett milyen feladatok várnak még a kosarasokra, arról is kérdezték vendégeiket a műsorvezetők, Bajzát Zsuzsi és Nagy Roland. A teljes beszélgetés itt hallgatható vissza:

Kapcsolódó témák: #kosárlabda | #SERCO UNI Győr | #szurkoló | #toborzás |