Balhé az ETO-meccs után: Szendrei összeszólalkozhatott a szurkolókkal

Pécskai István Fotó: eto.hu
2023.05.04. 14:21

Kényes esemény borzolta a kedélyeket a labdarúgó-NB II-ben szereplő ETO FC csapatánál. A legutóbbi bajnoki találkozó, a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzést (0-0) követően a zöld-fehérek játékosa, Szendrei Ákos összetűzésbe került a csapat szurkolóival.

Információink szerint a drukkerek megvárták a játékosokat a mérkőzés után, s a csapatbusznál szerették volna kérdőre vonni a focistákat, mert elégedetlenek voltak a teljesítményükkel. Miután a szurkolók ezt megtették, Szendrei visszaszólt nekik – hogy mit, azt most a tartalma miatt nem idézhetjük.

Az ETO FC közleményben jelezte, profi játékoshoz méltatlan magatartása miatt szankcionálta Szendreit. A klub az esetet belügyként kezeli, és továbbra is fokozott hangsúlyt fektet a kerethez tartozó futballisták mérkőzés alatt és után tanúsított magatartására. A focista egyébként megbánta tettét, s elnézést kért a viselkedése miatt.

,,Sajnálom a történteket, nem akartam megbántani senkit, ám a rosszul sikerült mérkőzés hatása alatt meggondolatlanul viselkedtem. Tanultam az esetből, a jövőben a pályán mutatott teljesítményemmel szeretnék kitűnni” – nyilatkozta Szendrei Ákos az eto.hu-nak.

Kapcsolódó témák: #balhé | #ETO | #labdarúgás | #szurkoló |